sunnuntai 27. joulukuuta 2015

287. Joulu vierähti ja hommat jatkuu

Eilinen maastoratsastus Davinalla.Moikka, joulu meni oikein ihanasti ja rauhallisesti ja ihania lahjoja tuli saatua. Hevosten kanssa on touhuttu joulusta huolimatta ahkerasti. Ratsastettu joka päivä ja maastoiltu myös eli pidetty hauskaa.  Eilen tuli pakkaset ja tänään olikin sitten maneesikeikka tiedossa ja hokkien laitto. Mentiin molemmilla sinne Mimmi otti toisen hepan ja verytteli sen mulle. Pompittiin vähän kavaletteja ja jumppasarjaa inandout. Huomenna vielä kunnon työskentely sillä Sanna on tulossa tiistaina katsomaan meidän tallin ja tunninpidon ns vastuuvalmentajan kanssa, kaikki tämä liittyy tiukasti maajoukkuevalmennusjuttuihin. Sanna haluaa tsekata kaikki A renkaalaisten treeniolosuhteet ja muutenkin kuinka hommat hoituu  kotitalleilla. Olisi kyllä parasta että Panda käyttäytyy ettei tule sanomista ;0)  

Pandalla on ollut jotain ihme näppylää takakankuissa niiden kanssa ollaan myös puuhasteltu eli pesty ja hoidettu. Nyt alkaa näyttää siltä että ns vaippaihottuma helpottaa. Sain Marialta tuotteita joita se edustaa ja myy, ja niitä on kokeiltu tähän näppylähässäkkään.  Kuvat tuubeista alla. 
Laitan rapottia tiistain Sanna ja Iian tunnista sekä keskiviikon estetreenistä joka tapahtuu Iian luona karjaalla. Panda saa lähteä sinne. Muuten treenaillaankin sitten ekaa maajoukkueleiriä silmälläpitäen joka on jo 9-10.1.2016 eli kohta. 'saas nähdä kuinka meitin siellä käy......Maastoratsastus eilen Pandalla.

Pandalla tulee tämmöistä outoa ihottumaa välillä ja nyt oon pessy sitä ProMedic shampoolla niin  se on kuivunu ihan pois enää ihottumaa ei ole.

Eilinen maastopäiväOstettiin uusi patja satulan alle ja on ihan tosi hyvä. Tuotteen nimi on GEM ja tehty ranskassa, sitä myy Aino putiikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti