lauantai 5. joulukuuta 2015

284. Järvenpää workshop.


 Moikka! Tänään hepat saivat rennomman kävelypäivän.
 Aamulla lähdettiin Viivin, Tarjan ja äidin kanssa aikasin kohti Järvenpäätä workshoppiin/maajoukkueen kuivaleirille. Workshop oli Scandic hotellissa, workshop alkoi 9 ja piti loppua 17 mutta loppui pari tuntia aikaisemmin, workshopissa Sanna junioreiden, nuorten ja U25 maajoukkuevalmentaja, Marina ponien ja lapsiratsastajien valmentaja ja Miia maajoukkueen psyykkisen valmennuksen vastuuhenkilö piti luentoja ja kertoi esim. ensikauden kisakalenterista ja ulkomaan kisamatkoista mitä voisi tehdä ennen ensivuoden PM kisoja. Ens vuodella  PM kisat ovat kotimaassa Suomessa Ypäjän derbykentällä ja ne ovat kauden päätavoite. 
Ensimmäisellä maajoukkueleirillä meillä on kuntotestit ja meidät testataan ihan toden teolla. Saamme omat kuntoohjelmat jne. mikä on tosi kiva. Lisäksi kaikilla maajoukkueleireillä on tänä vuonna joku teema esim hevosten hyvinvointi mm. Leireillä tullaan harjoittelemaan paljon rataratsastusta ja joukkuehengen luominen on erittäin tarkeässä osassa tänä vuonna. Sanna kertoi että on kisoissa käytettävissä apuna ja muutenkin apua saa pitkin vuotta ei vain leireillä. Mahtava juttu. Näyttää siltä että kisakausi alkaa melko aikaisin tänä vuonna ja Drammenin kisaviikot edessä keväällä. Melko makeeta päästä ulkomaille myös kisaamaan. Nyt sovimme Sanna kanssa ns kotikäynnistä joka toteutuu 29.12 ja tällöin Sanna tulee meille tsekkaamaan vastuuvalmentajan tunnin ja muutenkin jutellaan tulevasta kaudesta. Jännää sanoisinko.  


Käytiin vielä illalla Viivin kanssa käpöttelemässä heppojen kanssa tuiskussa ja tuiverruksessa. Huomenna sitten Pandan kanssa tunnille heti aamusta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti