keskiviikko 23. joulukuuta 2015

286. Tunteja ja kotitreeniä.Väsyny Panda

Moikka, Davina on taas päässyt treeniin normaalisti pienen tauon jälkeen. Davinalla on ollut aika paljon energiaa, mutta on käyttäytynyt tosi nätisti. 
Pandalla oltiin sunnuntaina Sannan treenissä Riders Innissä. Pandahan ei ole hypännyt 4 viikkoon yhtäkään hyppyä! No perille päästiin pienen koukkauksen jälkeen kun Sanna oli unohtanut ilmoittaa että tunti pidetään Riders innissä Hyvinkäällä eikä heillä kotona, no ajettiin hämenlinnaan ja sietä takaisin Hyvinkäälle ;D Laitettiin nopeasti Panda valmiiksi onneks meillä oli Iia mukana joka auttoi meitä. 
Panda oli tosi tosi jännittynyt ja oli ihan tosi spooki... no aloitettiin pienellä puomi pysty puomi harjoituksella jota sitten nostettin pikkuhiljaa. Panda hyppäsi ihan ok, hyvin siihen nähden että se ei oo hyppännyt siis moneen viikkoon. Puomi pystyharjoituksen jälkeen alettin hyppäämään pientä rataa. Panda teki hyviä hyppyjä mutta kaikki siinä esteiden välissä oli melkoinen sekasorto, Panda hyppi ovipäädyissä sivulle ja takaisin ja en oikein helposti saanut linjoja esteille niin jouduin tekemään paljon voltteja. No meno oli sen näköistä että Sanna ei enään jaksanut katsella ja hyppäsi Pandan selkään. Ei muuten ollut helpon näköistä mutta näytti tosi kivalta lopuksi. Sanna ridasi Pandaan noin 30-45min ja yritti saada sitä läpi molemmille suunnille ja pohkeiden väliin. Lopuksi sain mennä vähän laukkaa ja ravia mutta Panda oli niin väskä että sillä ei voinut enään hyppiä. 
Sannan tunnin jälkeen kun päästiin kotiin niin Panda pääsi solkkuun ja jalkakylmäykseen. Panda oli ihan litimärkä. Illalla ennen iltatallia  ajattelin klipata Pandan pään koska se oli niin hikinen tunnin jälkeen ja se kutisi ja kaikkea, niinpä klippasin sen ja Pandasta tuli pikkunen pandakarhu :) 


Kylmät ja magneetit

Eilen oli Iian koulutunti kentällä. Panda oli aika spooki jälleen kerran mutta oli paremmin kuulolla ja teki työtä käskettyä jotenkuten :D Tehtiin puomeja kulmissa ja toisessa kentän päädyssä oli  6 puomia kaarevalla uralla joita tultiin laukassa. panda renntoutui lopuksi.
Davinalla ravailin ja kävelin kentällä ennen Iian tuntia. Davina oli yllättävän rento ja kuulias.

Oispa kesä!

Tänään Panda juoksi liinassa ja Davinalla ratsastin kunnolla kentällä kaikkia askelajeja. 
Davina oli käynnissä ja ravissa ihan hyvä mutta laukka oli kyllä ei niin kiva se kiikutti mua ymmpärikenttää, mutta kun tein paljon voltteja kulmiin ja avoja niin se jäi odottamaan, lopuksi tein vielä vastalaukkoja molempiin suuntiin ja  ne meni oikein hyvin. Loppuravit oli oikein rennot ja haki eteenalas. 

Maneesilla alkuviikosta päivää ennen Sannan treeniä w/Varpu ja Carimba

Onpas hienoja fotoja t: Panda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti