tiistai 5. tammikuuta 2016

289. Treeniä Sannalla ja pellolla.


Eilen hepoilla oli peltopäivä. Pelolla oli hyvä mennä koska lunta oli tullut tarpeeksi niin että pohja oli hyvän pehmeä. Ekaksi otin Pandan liikenteeseen. Panda oli ihan onnensakukkuloilla kun pääsi laukkailemaan vapaasti isoa laukkaa. 
Davina pääsi samaan junaan heti Pandan jälkeen. Davina oli aluksi ihan ett mitä tääl pitää tehä mutta rentoutui ja laukkasi kanssa hyvin eteen vapaasti. Äiti oli samaan aikaan Tarjan kanssa kävelyttämässä Jackieta, äiti otti Davinasta ja musta vähän peltokuvia :)Moikka, lauantaina oltiin heppojen kanssa Hattelmalassa jumppatreenissä. Meidän tunnit piti alkaa  klo 10 mutta Davina päätti sitten että hän ei tuonne koppiin mene, lastattiin Davinaa aikakin 1h . 1h jälkeen se antoi periksi ja meni koppiin. Sen jälkeen kun Davina löi päänsä kopin kattoon kun, se ei ole halunnut mennä sinne. Heppa koppiin ja kaasu pohjaan, otettiin Laura st1 kyytiin mukaan mun heppahoitajaks. Sanna ehdotti että ratsastaa Pandaa 10:30 vähän ja Davina 11:00 valmiiksi.  Mulle eka tunti ja sitten hyppään vähän Pandan kanssa Sannan jälkeen. Sanna käski laittaa kotikuolaimet hepoille elikkä Davinalle kolmipalat ja Pandalle tuttu kuolain jolla mennään sileää ja hyppyä. Jännitti vähän koska Davina on aika vahva ja tykkää vetää päätä alas esteillä.  
Tehtiin aluksi aika paljon sileäntyöskentelyä kuten avoja, temponvaihteluja jne. Davina oli kun oppikirjasta teki kaiken käskettyä ja keskittyi. Davinalla on vain se että se ei tipu lavoille eteen kun sillä ratsastaa, se kantoi itsensä tosi hyvin. Sileäntyöskentelyn jälkeen aloitettiin inandoutilla ja jatkettiin jumpalla. Davina hyppäsi hyvin. 
Davinan jälkeen oli  Pandan vuoro. Hyppäsin selkään ja tein ekaksi niintä avoja ja temponvaihteluita. Panda oli aika hyvän tunntuinen Sanna jälkeen. Hypyt oli alkuksi vähän löysiä mutta kun esteitä nostettiin niin sieltä löyty terävyys. Panda oli aika yhteistyöhaluinen ja teki työtä käskettyä :) 
Molemmat hepat oli yllättävän hyviä tällä kertaa, Davinalla en ole ehtinyt paljoo tehdä töitä sen loman jälkeen ja Pandalla on aina sen omat juttunsa :)
2 kommenttia: