tiistai 1. joulukuuta 2015

283.Tiistai.
Moikka tänään oli Iian kouluvalkku maneesilla Pandan kanssa. Samalla tunnilla oli Tarja ja Doni. Pandalla oli ihan sikana energiaa ja oli tosi innoissaan ja teki ahkerasti töitä käskettyä. Tehtiin aluksi siirtymisiä kulmiin kaikissa askellajeissa. Panda malttoi yllättävän hyvin ja teki oikein hyviä siirtymisiä.  Loppua kohti tehtiin laukassa puomeja. Puomit olivat keskihalkaisijalla,  5 puomia ja joka kulmasta noin 2 metriä ja puomi. Tultiin niitä laukassa ja oli aika villiä menoa Panda sinkoili sinne ja tänne miten sattuu mutta lopuksi teki tosi nätisti töitä. Tarjalla ja Donillakin meni aikas kovaa ja nähtiin vain sujahduksia Tarjasta ja Donista ;) 
Panda sai myös tänään uudet kengät.


Tänään Mona kävi tarkastelemassa Davinaa (vuositarkastus) Davinalla piikitetiin etukavionivelet. Huomenna Jussi tulee kegittämään Davinan ymmpäri. Muuten kaikki oli oikein kunnossa, maanantaina Mona vielä tulee ompelemaan Davinan perän että se ei ottaisi ilmaa kun se hyppää isompia esteitä. 
 Davina seisoo 1 viikon ja sitten kävellään ja sitten 2 viikkoa joka toinen päivä rentoa ja mukavaa maastoilua.

Jäbän kanssa harjoiteltiin jalkapesua ja kiinnoloa, ja hyvinhän se sujui on se vaan niin fiksu poika tuo Jäbä. Alla pikkuherra.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti