Mary Poppins

Mary Poppins
Lempinimi: Poppis, Popsu, Popeda
 Tamma. 
 Syntynyt: 1999   
Synnyinmaa: Saksa

Mary Poppins on 16 vuotias saksalainen ratsuponi. Poppis on 137cm korkea eli pikkuponi.  Poppis on tullut meille 2007  aluksi ensiponiksi mutta vuodet ovat osoittaneet että Poppis on myös oikea kilpaponi. Poppis on mainio pakkaus, kiltti ja suloinen, kuitenkaan unohtamatta ponikepposia niitäkin Poppis taitaa.Valmentauduimme säännöllisesti sileänvalmentajani Iia Tabermanin ja estevalmentajani Hanna Volasen ja Sanna Backlundin kanssa viikottain. Olen kilpaillut Poppiksen kanssa aina seurakisojen pikkuluokista alkaen kansalliselle 105cm tasolle saakka. Vuonna 2011 olimme henkilökohtaisissa estealuemestaruuskisoissa neljänsiä ja HHPC finaalissa sijotuimme sijalle 7 eli Poppis osaa myös tarvittaessa koulukiemuroita. Starttasimme alue ja kansallisella tasolla mm pikkuponicup osakilpailuissa, Sea Horse week hangossa ja  Helsinki International Horse show:ssa.Vuonna 2013 saavutimme 3 sijan pikkuponicup kilpailusarjassa ja useita rusetteja.

       
7 kommenttia:

 1. Hei! :) Ihana blogi sinulla! Olen innokas lukija. Tuli vain tässä mieleen, että tältä kuvasivustolta luultavasti löytyisi kuvia sinusta ja hevosistasi esim. http://niinan.kuvat.fi/kuvat/Hevoset/2013/Kilpailut/Helsinki+Pony+Event+11.5./Luokka+2,+90+cm,+tyyli/11.5.+2++(174)_Mary+Poppins.jpg tässäkin on Poppiksesta kuva jne. Tuolta luultavasti löytyy lisääkin kuvia! :) Hyviä ja ratsastuksia ja hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. http://niinan.kuvat.fi/kuvat/Hevoset/2012/Kilpailut+ja+tapahtumat/Helsinki+Pony+Event+12.5./ täältäkin näköjään löytyi kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kuva vinkeistä käyn tsekkaamassa. Mukavaa uutta vuotta sinullekin. onko sinulla ponia?

   Poista
 3. Ei mtn! :D Mä en valitettavasti omista omaa hevosta, mutta ratsastuskoulun hevosilla kisaan säännöllisesti, myös aluetasolla tulevalla kaudella. Kunhan kaikki menee siis hyvin! :) Millä tasolla itse kisaat? Alue vaii.? Iia on muuten ihan hyper hyvä valmentaja! Olen joskus käynyt hänen tunneillaan -> pitkä tarina! :D Ja teidän tallinne on niin upea! Wow!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Itse kisaan Jackie ponilla ens kaudella alue ja kansallisella tasolla, tavoiteena SM ja poni GP. Pandalla aloitellaan 100cm tasoltta :) ja mennään miltä tuntuu, Pandan kovemmat tavotteet on sitten juniorikaudella kun ponivuodet on ratsastettu! Iiia on tosiaan super se on auttanut meitä pljon ja on tosi taitava. Poppiksen kanssa en enään kisaile mutta sillä on paljon muuta tärkeää tehtävää parin nuoremman ratsastajan kanssa.

   Poista
  2. Hui, kuulostaa jännittävältä! :) Minäkin hankin itselleni täksi vuodeksi alueluvat. Saa nähdä mitä tulee! :)

   Poista
 4. http://tietahtiinonpitka.blogspot.fi/ Tässä on muuten oma blogini jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista