lauantai 28. marraskuuta 2015

282. Sitä sun tätä.


Moikka en ole oikein ehtinyt päivitellä koska koeviikko on käynnissä ja kokeihin pitäs lukee. Alkuviikosta Panda pääsi pellolle hömpöttelemään ja maastoilemaan äidin kanssa koska tämä viikko on vielä Pandalle kevyt ja sitten Panda pääsee taas hommiin. Mimmi kävi torstaina hoitelemassa ja liikuttelemassa Pandan. Panda oli käyttäytynyt hyvin ja oli ollut oikein kiva. 
Davinalla oltiin alkuviikosta pellolla hömpöttelemässä. Ja loppuviikko on ollut ihan normaalia ridausta eteen alas ja rennoksi kentällä. Davinan kävi hieromassa Tytti viimeviikon perjantaina ja oli ollut aika ok elikkä ei ollut löytynyt jumeja tai mitään. Tänään ois sitten Iian koulutunti maneesissa Davinan kanssa. Luulen että teemme paljon kavaletteja ja puomeja!

Mash ei kelpaa


Davina meinas viedä äidin hienot joulukrannsit


Ensiviikollla Mona tulee tarkastamaan vuositarkastuksen Davinalle ja Davina jää lomailemaan pariksi viikoksi. Panda sitten pääsee treeniin. Ensviikonloppuna menen workshoppiin Scandic hotelliin Järvenpäähän A maajoukkue kuivaleirille elikkä siellä puhutaan ensikauden tavoitteista jne.
Teen joku päivä 2015 kauden yhteenvedon.

1 kommentti:

  1. Davi on tallin upein ratsu sanon minä, eikä saa vastaan väittää :) niin paitsi ne nuoret varsat ne ovat upeita tulokkaita :) EP

    VastaaPoista