maanantai 5. lokakuuta 2015

275. Tallinn International Horse Show 2015.

Moikka. 

No niin Tallinna viikonloppu takana Tallinna Horse Showssa ja raporttia ja kuvia sieltä. Matkaan lähdimme torstaina, niin että hepat eli Panda ja Juhon Benedette pakattiin autoon torstaina aamulla ja kuskina oli pappa ja mukana mamma, Viivi ja Juho. Minä ja Janica jouduimme tulemaan  myöhemmällä lautalla, koska mulla oli vielä to aamuna uskonnonkoe koulussa. Laivamatka meni hyvin ja mekin pääsimme perille ajoissa. Hepat oli majoittuneet valmiiksi kun Janican kanssa saavuttiin perille. Vaihdoin nopeasti ridavehkeet päälle ja riensin ratsastamaan Pandaa areenalle ennen vet checkiä. 
Areenalla Panda oli tosi jännittynyt ja käytinkin koko jäljellä olevan ajan saadakseni hepan rennoksi. Ratsastuksen jälkeen oli eläinlääkärintarkastus joka meni hyvin. 
Yövyin ekan yön Janican kanssa hotellissa ja muu porukka punkkasi autossa.

Perjantaina oli luokka 125cm for young riders. Verkka oli tosi pieni ja härdelli mieletön.  Sanna oli auttamassa radankävelyissä ja veryttelyssä. Vautsi mitä luxusta. Rata oli helpohko, sujuva rata ja korkeudet 125cm. Panda oli mega jännittynyt verytelyssä ja jouduin hyppäämään kokoajan piuhoilla. Radalla ihmeteltiikin  Pandan kanssa sitten kaikkia  areenan valoja ja musaa ja meteliä joka oli melkoinen. Päästiin starttiin ja rata meni vauhdikkaasti läpi,  kolme puomia alas, koska Panda vaan oli niiiiiin jännitynyt että hyppyjen laatu kärsi. Sijaluku ei siis ekana päivänä riittänyt ruseteille.  Hoidettiin heppa hyvin pois ja nukkumaan sillä aamulla oli taas aikainen startti. 

Lauantaina luokka alkoi klo 9:00. radat ja verkat hoidettiin taas Sannan avustuksella. Luokka oli aikaluokka ja korkeus 130cm. Rata oli ei niin hyvä aikaratsastukseen sillä kaikkien piti mennä samoja uria ei siis vaihtoehtoja käännöksiin. Meidän tavoite tänään oli saada puhdas tasainen rata ei niikään aikaa, sillä edellisen päivän jännitäminen pitäisi saada pois että ratsastettavuus olisi parempi. Verkka meni paljon paremmin kuin edellisenä päivänä lainataan Sannan sanoja "tää onkun eri valtakunnasta tänään " Radalle ja menox Panda oli hyvä, paljon parempi kuin pe ja saatiin hyvä tasainen nolla rata ok ajalla. Kuudes sija ja palkintojenjakoon, siellä Pandalla olikin tosi kivaa esitettiin kaikkea kivaa passagesta piaffiin ja kaikkea siltä väliltä. 

Illalla käytiin syömässä ja nukkumaan koska taas aamustartti sunnuntaina. 

Sunnuntaina 130cm paras rata, heppa kiva ratsastaa kuunteli ja tsemppasi. Saatiin uusinnassa hyvä fiilis ja vedettiin nollat aikas hyvällä ajalla. Sijaluku 3 ja palkintojenjakoon. Jes jes mieletön hobunen.

Kotimatkalle oli mukava lähteä hyvien ratojen jälkeen. Tälläisiä kisoja pitäisi saada mennä enemmän. Tosi kiva viikonloppu kaiken kaikkiaan ja olen very happy. Kiitos Janica ja Basti, mamma ja pappa, Sanna valmennusavusta  ja Viivi puunausvinkeistä ja Juho loistavasta matkaseurasta. 

Ohessa kuvia matkalta ja videoita. 
Day 2
Day 3

2 kommenttia: