lauantai 31. lokakuuta 2015

278. Helsinki International Porsche Horse Show 2015.


<3

1980 luku luuki, hikipannta

Moikka
Tapahtumrikas HIHS vklp. Onnistumisia ja pettymyksiä. 
HIHS day 1 
HIHSsin ekana päivänä elikkä torstaina hyppäsin aamulla Davinalla junior tourin 120cm. Davina hyppäsi hyvin verkassa ehkä vähän vauhdikas. Radalla Davina oli vähän jännittynyt mutta teki ihan hyvän radan, yksi tyhmä keppi alas joka oli hepan keppi. Pandan luokka oli heti Davinan luokan jälkeen. Hyppäsin Pandalla U25 tourin 130cm. Verkassa Panda oli aika hyvä vähäs se tottakai hyppi ja pomppi ja piti omaa showta mutta teki kummiskin hyviä hyppyjä. Radalla Panda oli skarppina ja teki hienon 0/0 radan ja toinen sija. Ensimmäisestä päivästä karsiutui kolme parasta sunnuntain finaaliin elikkä päästiin Pandan kanssa suoraan sinne. 

HIHS day 2
tokana hihs päivänä hyppäsin Davinalla ap. Luokka oli 125cm ja arv A.2.0. Davina oli verkassa ihan ok, kuolain joka meillä on on varmaan vähän liian kova Davinalle koska Davina jäi paikoittain vähän tyhjäksi edestä. Radalle kun mentiin niin Davina ei ollut yhtään niin jännittynyt kuin ensimmäisenä päivänä. Davina teki tosi hyviä hyppyjä ja teki 0 radan ja kuudes sija. Toisesta päivästä pääsi 7 parasta finaaliin niin päästiin Davinalla sunnuntain finaaleihin. Panda oli verkassa ihan ok, viimeistely pystyhypyt se otti kuitenkin kaksi kertaa als ja tuli niistä vähän epävarmaksi. Radalle mentäessä jo eka hyppy oli vähän huono kakkos kolmos linjalle meille tuli askel virhe yksi liikaa ja ninpä Panda stoppasi kolmoselle. Yritin uudetaan mutta yritys ei ollut tarpeeksi päättäväinen ja niin siihen jäätiin ja hyl tuli, meidän eka sellainen.

Lauantai olikin sitten välipäivä hevosilla ja hengailtiin muuten vaan hallilla katsimassa muiden ratoja.

HIHS day 3 finaalit
Finaalipäivänä Davina hyppäsi eka. Verkka meni hyvin ja lähdin hyvillä mielin radalle joka oli aikaratsastus. Olin kolmas starttaaja joten päätin että nyt puhdasrata ja hyvä tempo se riittää sitten minne riittää. Ja niinhän siinä kävi että oltiin ainoat nollat ja voittettiin finaali. Rata oli hyvä, hyviä hyppyjä joissa melkein vaikea pysyä kyydissä, tosin alkurataan tuli muutamalle linjalle liikaa askelia mutta käänsin lyhyitä teitä ja näi aika oli kohtuullinen. Ihan mieletön meininki. Panda olikin sitten surullinen tarina se ei sitten mennyt edes ykkösen yli. Ratsastin huolimattomasti sille ja siihen se sitten jäi. Liian vaikeaa tämä viikonloppu oli syystä tai toisesta Pandulille. Niin hienosti kun se on mennyt tähän saakka. Toivotaan että tämä on jotakin hetkellistä mielenhäiriötä. 


Axa voittaja :)


Pönnde.

Uudet kannukset :o

Tarja, minä, Viivi ja Nea

Säätöä.

Viivi apuri.


Rosa ja Virgin Express U25 voitto ja Davina HX junior tour voitto.
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti