maanantai 12. lokakuuta 2015

276. Tapahtumarikas viikonloppu.


Moikka. Lauantaina käytiin D kanssa Hattelmalassa treenissä pitkästä aikaa. tunti alkoi aamulla 10 aikaan. Oltiin maneesissa ja tehtiin enimäkkseen teknikkaa. Alussa aloitettiin kokouralla niin että kulmissa piti siirtyä raviin laukasta, D oli vähän epätasapainossa mutta kun toistettiin niin D parantui. Hypättiin alussa myös kavaletteja joidenka väliin piti alussa saada 6 askelta ja sitten 5 askelta. Hyppättiin myös puomi innenaut pysty/okseri innenaut puomi harjoitusta eri korkeuksilla. Lopuksi harjoteltiin linjaa jota tultiin molemmista suunnista. Ekaksi väliin otettiin 5 askelta ja sitten 4 askelta. D oli tosi hyvä ja teki hyvia hyppyjä.

Sunnuntaina tallillamme oli kisat (fresita cup) joissa oli 3 eri tasoista luokkaa, eka luokka oli puomi/talutusluokka toka luokka oli 20-70cm ja vika luokka oli 80 +cm. Sunnuntaina oli ihana aurinkoinen keli ja kaikki ratsasti tosi hyvin :)

Tänään ridasin molemmat hyvin läpi ja huomenna on Iian koulu valkku ja torstaina kaydään Sannan treenissä Riders Innissä.
Sunnuntaina onkin sitten ypäjän kisat. h-allimestaruus ja Antares junnu GP finaali.

Viivi ja PanduliVäsy Sannan treenin jälkeen


vklp ahkerat ratsastajat
eväät


tänään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti