sunnuntai 18. lokakuuta 2015

277. Hallimestaruus 2015 ja Antares Juniori GP finaali.
Moikka!
Eilen oli Ypäjällä junioreiden hallimestaruus ja antares junior gp finaali samassa luokassa. Ekaksi hyppäsin molemmilla 110cm alle verkkaluokaksi. Panda hyppäsi  sujuvan 0 radan ja sijoittui hitaallakin ajalla kahdekasanneksi, D hyppäsi myös tasaisen 0 radan. 110cm luokan jälkeen oli välissä pikkuponien, isojenponien ja lapsiratsastajien hallimestaruusluokat ja näiden jälkeen junnut pääsivätkisaamaan hallimestaruudesta. Luokassa oli yli 50 starttia ja minä starttasin 7:nä Davinalla ja 40:nä Pandalla. Rata oli ihan kiva melko pitkä ja joitakin ratamestarin jujuja mm tekninen kolmois sarja viimeisenä esteenä. arvostelu oli AM5 125cm. 

Davina oli verkassa aika energinen. Radalla Davina oli tosi hyvä mutta vikalla esteellä joka oli kolmoissarja tuli 2 alas. ekan okserin takapuomi takasilla alas ja viimeisessä väliissä ei mahduttu sinne joten etupuomi alas. Oon tosi tyytyväinen koska rata oli muuten tosi hyvä. Ei siisi uusintaan tällä kertaa.

Panda oli verkassa tosi kiltti, ei tehnyt omia sinkoiluja tai mitään ylimääräistä. Radalla Panda oli Panda ;) teki hyviä teräviä hyppyjä ja teki 0 radan ja uusintaan. Uusinta oli kiva koska siinä sai kääntyä ja ratsastaa aikaa. Panda oli myös uusinnassa hyvä mutta yks keppi alas, oon tosi tosi tyytyväinen molemmpiin heppoihin :) Lopputuloksena viides sija. Hallimestaruusluokan lisäksi ratkottiin Antares Juniori GP sarjakilailun finaali. Jennin kanssa oltiin tasoissa enne kisaa ja Jenni ja Tobima selvisivät voittoon ja me Pandan kanssa hienosti kolmansia. Kotiintuomisina antareksen jalustimet ja hihnat.

Kun tultiin kotiin juhlittiin Juhon Hollantiin menoa tallilla!

Kiitos Pinja avusta ja äiti tsempeistä. Taas yksi mukava kisakokemus takana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti