perjantai 25. syyskuuta 2015

274. HIHS karsinnat Ypäjä.Moikka viime viikonloppuna oltiin Scanhorsen HIHS karsintakisoissa molemmilla hepoilla. Lähdettiin Ypäjälle lauantaina. Lauantaina hyppäsin junnujen karsintaluokan 120cm molemmilla. Ekana starttasi hepoista Davina. Verkka sujui Davinan kanssa hyvin koska se ei pelkää mitään vastaantulevia heppoja tai ihmisiä esteiden vieressä. Tehtiin parit hypyt ja radalle. Rata oli ihan kiva, rata oli taas puolitettu pieneks HIHS "areenaksi" missä tuli kurveista nopeasti hypyt. Davina oli radalla tosi hyvä ja hyppäs tasasen 0/0 radan ja sijouttui. Pandan vuoro oli seuraavaks. Panda oli verkassa ihan super ei pelännyt muita hevosia tai ihmisä ja teki tosi hyviä hyppyjä. Radalla Panda oli kanssa tosi hyvä eikä tehnyt kylkimyyryjä ja 0/0 rata ja sijoittui. Panda sai paikan Junnu tourille ja Davina ei vielä lauantaina tiennyt miten hissin käy.

Sunnuntain luokat menivät mietintään uusiksi, koska la radat hyvät  ja piti miettiä pitäiskö Pandan kanssa yrittää kvaalautua U25 luokkiin HIHS. Davinan kanssa päätettiin yrittää 120cm  su ja kvaalia  hissiin ja Panda vaihdettiin 130/135cm luokkaan. Davina oli hyvä tasainen itsensä verkassa ja radalla ja teki puhtaan suorituksen ja sijoittui viidenneksi luokassa ja näinollen sai paikan HIHS junnu tourille jes! Pandan kanssa verkat sujui taas mukavasti. Starttasin tokana ja ajattelin taktiikkana puhdas rata ja pääsy toiselle kierrokselle jonne pääsi kymmenen nopeinta nollaa. No Panduli hyppäs hiiiieeeenosti ja teki nollat. Oltiin pitkään kymmenen parhaan joukossa jotka jatkaisivat seuraavalle kierrokselle. No sitten loppua kohden radalle tuli yksitoisensa jälkeen ns ammattilaiset ja tekivät nopeita nollia ja jäimme Pandan kanssa pois toiselta kierrokselta. Siitä huolimata sijotuimme olimme 17 ja saimme paikan U25 luokkiin HIHS.
Super hieno viikonloppu!!!!!

Nyt Davina edustaa Junior tourilla ja Panda saa mennä U25.

Seuraavaksi jännitimme Tallinna Horse Show valintoja. Olin ilmoittanut että haluaisin lähteä sinne Pandan kanssa ja alkuviikosta saapui meili jossa kerrottiin että 7 ratsukkoa valittiin hyppäämään isoja luokkia ja nuorissa valittiin 5 ratsukkoa. Panda ja minä saatiin myös paikka sinne,  olen tosi iloinen. Nyt saadaan lähteä retkelle ulkomaille. Muut valitut olivat Okko Pöllänen, Roosa Rajamäki, Henna Vahantila ja Roosa Mäkelä nuorissa. Muita lähtijöitä ovat Sanna, Hanna, Juho, Marina, Maria, Jessica ja Antonia. Lähdemme matkaan torstaina ensi viikolla ja mukaan tulee samaan autoon Juho ja Benedette. Tästä matkasta sitten omaa raporttia. 

vankila

vankila


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti