maanantai 8. helmikuuta 2016

294. MJ-leiri 6-7.2

Moikka, Viikonloppuna oli mj-leiri Ypäjällä, samaan aikaan Ypäjällä oli avoimet ovet ja ihmisiä oli jokapaikassa. Tunnit alkoivan myöhempään lauantai päivällä ja tämäntakia lähdimme  vasta  lauantaina liikkeelle. Kun päästiin perille oli radan rakennus jonka jälkeen meille pidettiin mediakoulutus joka oli tosi hyvä luento, siellä tehtiin kivoja harjoitteita. Luennon jälkeen oli yksi tuntia ennen mua ja Pandaa sitten oli tunti väliä ja Davina.

Valitsin aloittaa Pandalla. Alussa mulla oli gramaanit niin että saisin sen jotenkuten läpi. Tehtiin gramaaneilla pari pikku hyppyäkin. Tälläkertaa ei tehty niin paljon sileäntyöskentelyä. Alussa tehtiin ympyrällä vastalaukkaa ja ympyrän suurrennusta ja pienennystä, Panda toimi oikein hyvin. Hypättiin ekaksi pikkukavalettijumppaa ja sen jälkeen pientä okseri okseri sarjaa jota sitten nostettiin pikkuhiljaa. Sarjan jälkeen piti jatkaa kaarella viiksipystylle kuudessa askeleessa ja tulla takaisin, seitsemällä askeleella.
Panda oli tosi innoissaan ja lopuksi tehtiin rataa. Panda tuntui innokkaalta ja toimi oikein hyvin.

Davinalla oli tunti melkein heti perään. Tehtiin samoja harjoituksia. Davinalla toimi hyvin vastalaukat. Pelhamit joilla hyppään eivät ollut parhaat mahdolliset sileäntyöskentelykuolaimet, koska se lähtee kerimään niill liian alas pään kanssa, mutta hyppää näillä pelhamilla tosi hyvin. Kavaletit meni oikein näppärästi ja lopuksi ratakin tuntui hyvältä. Videota yritän laitella huomenna koska kone tökkii. Tunnit jatkuivat tosi myöhään ja radan rakennuksen jälkeen sovittiin su ryhmät ja palaveri siirrettiin aamuun.

Ennen  sunnuntain aamupalaveria käytiin äidin kanssa kävelyttämässä heppoja. Aamupalaveri alkoi klo7:00 joka pidettiin ratsumestarissa. Puhtiin kisoista ja suuniteltiin kaikenlaista. Minulla alkoi tunti jo klo 7:30, onneksi äiti laittoi Pandan valmiiksi niin että menin vain suoraan maneesille verkailemaan. Hypättiin rataa jonka Sanna oli ottanut viimeviikonlopun GP kisasta Hollanista. Rata oli haastava, tekninen mutta kiva ja sujava ratsastaa kun kaikki sujui hyvin. Panda oli taas ihan inskinä ja piti hauskaa. Videota huomenna. Heti Pandan tunnin jälkeen laitettiin pikkuhiljaa Davina valmiiksi ja maneesille. Verkkailtiin taas kavaleteillä ja tehtiin verkkahyppyjä. Tehtiin alkuverkka kun oltais oltu kisoissa. Davina oli myös ihan inskinä kun pääsi hyppämään ihan kunnolla pitkästä aikaa. Videota huomenna. Oli taas tosi kiva ja hyödyllinen valmennusviikonloppu. 

Tänään Tytti kävi hieromassa molemmat hepat. Huomenna Pandalla on kevyempi päivän ja Davina pääsee tunnille. 


Video, jonka Janina Kvarnström (@teamkvarnstrom) julkaisiEi kommentteja:

Lähetä kommentti