perjantai 29. tammikuuta 2016

293. TuntikuvioitaHejssan!
Tiistaina oli Iian tunti maneesilla. Samalla tunnilla oli Keksi ja Laura. Tehtiin alkutunnista toisessa maneesinpäässä neliötä ja ympyrää, ensiksi ympyrää ja siitä piti suoristaa neliölle. Neliöhässäkän jälkeen tehtiin pitkälläsivulla väistöä uralle ja siitä avoa taivutettuna. Panda oli ihan ok ei oikein halunnut aluksi taipua mutta parantui tehtävän aikana. Väistö avohässäkän jälkeen tehtiin puomeja. Kuva miten tehtiin:
Keskiviikkona olin D kanssa maneesilla tekemässä ihan samoja harjoitteita kun tiistain tunnilla tehtiin. D oli aluksi tosi jännittynyt mutta oli rennto lopuksi. Pandalla oli kävelypäivä.

Torstaina oltiin Mimmin kanssa maneesilla molempien heppojen kanssa. D oli paljon parempi mitä keskiviikkona se oli alusta asti oikein rento. Tehtiin yhtä puomitehtävää missä piti vaihtaa joka puomin päällä laukka niin siitä D vähäsen pillastui mutta kun tehtiin toistoja niin sekin parantui.

Eilen D oli vp koska se sai rokotuksen. P kanssa oltiin Kaarinin seurana maneesilla tekemässä hommia. P oli oikein ok vähän epätasainen edestä mutta kun tein taivutusharjoituksia niin P tasoittui.
Video, jonka Janina Kvarnström (@teamkvarnstrom) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti