sunnuntai 21. helmikuuta 2016

295. Hyvä viikonloppu Ypäjällä & kotona.


Moikka, viikonloppuna oltiin Ypäjällä kisoissa. Mun osalta kilpailut alkoivat vasta iltapäivällä elikkä ei tullut aikaista lähtöä. Lähdettiin noin 13:00 aikaan ajamaan. Mimmi oli mukana gruumaamassa. Ajokeli ei ollut  parhaasta päästä mutta päästiin perille kummiskin. 
Panda hyppäsi ekana hepoista. Hyppäsin 120cm arv A.2.0. Panda oli tosi kiltisti verkassa mutta radalla Pandalle purkautui energiapommi. Hyppäsi oikein hyvin mutta oli pitelemistä ;) Panda hyppäsi 0 radan. Pandan radan jälkeen oli  reilun tunnin odottelu Davinan luokan alkamiseen. Laitettiin  Panda pois ja autoon Davinaa ei otettu vielä ulos. Pikkuhiljaa oli Davinan vuoro, lähdin luokassa 7:nä. Verkkasin ennen radankävelyä ja tein pari pystyhyppyä. Rata oli ihan kiva mutta ei mikään liian haastava. Sujuvia linjoja ja yksi sarjaeste.  Davina oli verkassa energisempi mitä radalla. Davina hyppäsi hyvän 130cm 0/0 vp ja 6 sija, olen tosi tyytyväinen molempiin heppoihin. 
Kiitos Mimmille ja Mammalle ja Papalle avusta ja tuesta! 

Eilen oli Jäbän ja Snellun vuoro loistaa. Oltiin poikien kanssa maneesilla vähäisen tutustumassa kujaan ja pikku esteeseen. Lastaus sujui hyvin ja pojat matkusti hyvin. Maneesilla pojat oli tosi rauhallisia ja ihmettelivät mihin olivat joutuneet. Kaikki sujui hyvin ja pojat käyttäytyivät hyvin ihan koko ajan, kun oltiin päästy maneesilta kotiin korkattiin ansaitusti kuoharipullo hyvän viikolopun kunniaksi. Tukka hyvin kaikki hyvin ;)

Väsynyttä porukkaapappa, mamma & Heidi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti