sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

165. Ypäjä Winter Show 16-17.3.2014
Moi 
Tämä viikonloppu vierähti sitten ypäjällä. Launataina matkattiin Pandan kanssa aikaisin aamulla lumisateessa kisapaikalle. Matka kesti yli kaksi tuntia mutta perille päästiin. Matkassa mukana pappa mamma ja minä. Panda hyppäsi Prohay 100cm ja 110 nuorten hevosten luokat ja hyvin meni. Molemmat radat nollat ja rusetit saatiin. Panda oli tosi rento ja ei temppuillut juuri lainkaan. Radat oli tasaiset ja vauhtia riitti eikä saatu  virheitä yliajasta.
Sunnuntaina taas aikainen herätys ja matkassa nyt mukana Panda ja Jackie, sekä Mamma Mimmi ja Jannica. eli koko rytmiryhmä menossa mukana. Hevosille oltiin varattu päiväkarsinat III tallista. Pandan startit aamusta ja Jackien vasta iltapäivällä eli karsinat tarpeen. Panda meni taas Prohay nuorten hevosten luokat 100cm ja 110cm ja molemmat radat hienosti puhtaasti, vauhtia oli ehkä enemmän kun la mutta hyvät tasaiset kierrokset tehtiin ja kaksi rusettia mukaan :-)  super hyper panda.
Sitten odoteltiin Jackien vuoroa, käytiin syömässä munkit ja katsottiin 140cm kisa opistohallissa sen voitti hienosti MIisa ja Bardot. Meidän luokka oli Haimi hallissa tällä kertaa. Rata oli ihan normi muutama kinkkinen linja jonne tulikin virheitä jonkin verran. Meidän rata oli ihan ok harmillisesti kaksi puomia alas joista toinen olisi voinut jäädä kyllä ylöskin mutta…. no 8 virhettä tänään muuten olen ihan tyytyväinen rataan ja hyppyihin. Jackie on niin ihana tsemppari se aina kyllä yrittää parhaansa. tässä kuvia viikonlopusta ja videot radoista. Huomenna sitten maastoillaan molemmilla. Poppis on hommaillut omiaan täällä kotona kun me ollaan reissattu maailmalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti