tiistai 4. maaliskuuta 2014

160. Hello

moi!
 kisojen jälkee iski flunssa ja oon ollut kipeenä tässä jo pari päivää niin en ole pystynyt ratsastelemaan. Äiti on ridaillut ja juoksutellut heposia. molemmat on ollut virkeitä mutta kivoja.  Jackkie ja Panda molemmat hierottiin myös alkuvuukolla.  Tänään yritän ehkä mennä toisella ja huomenna Iia ratsastaa Jackien. Mimmi hoitelee Pandan viikonloppuna kun meillä on Jackien kanssa maajoukkueleiri ypäjällä. postailen enemmän kun paranen ja maajoukkuekuuulumiset tietysti laitan viikonlopusta. 

Laitan linkin maajoukkueleirin ohjelmasta tänne.


  file://localhost/Users/jansku/Downloads/Ponit%207.-9.3.2014%20ohjelma-2.pdf

2 kommenttia:

  1. Kuka on mimmi ja mikset ollut Poppiksella ypäjän kisoissa/kisaatko sillä enää tätä kautta kun et tässäkään tekstissä puhunut siitä mitään? Olis kiva jos tekisit postauksen sun tavotteista tälle kaudelle ja lopuille ponivuosille (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mimmi on meidän heppahoitaja joka paikan höylä. Hän on aina kisoissa mukana tsemppaamassa ja auttamassa hevosten kanssa. Poppiksella en enään kisaa koska se jäi minulle liian pieneksi :-(. Popsu asuu kyllä meillä ja sillä on uudet ratsastajat jotka saavat treenata ja hoivata sitä. Tällä kaudella kisaa siis Jackiella ja Pandalla. Teen postauksen tämän kauden tavoitteista vaikka maajoukkueleirin jälkeen. Mulla on ainakin ponilla SM tähtäimessä

      Poista