sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

159. Prohay Ypäjä Arctic Show

Moi!
noniin ekat ypäjän kisat takana. aluksi oli suunnitelma mennä vain sunnuntaina molemmilla hyppäämään kaksi luokkaa, mutta suuren osanottajamäärän vuoksi luokkia muutettiin ja meillä meni luokat päällekkäin joten jouduttiin tekemään uusi suunnitelma.

Siis lauantaina Panda autoon ja sen kanssa hyppäämään ensin 100cm Prohay nuorten hevosten luokka. Panda oli hiukan stressaantunu verkassa mutta radalla jo paljon parempi. Mitään ei kyttäilty ja rata suoritettiin puhtaasti ilman virheitä. Pikkusen ratatempoa pitää kyllä lisätä.  sitten 110cm seuraava luokka joka oli avoin. Siinä tuli sarjan toinen osa alas, koska väli jäi vähän pitkäksi ja hyppy jäi laakaksi niinpä puomi harmillisesti alas. Muuten hyvä, tosin saatiin myös 1 virhepiste yliajasta joka oli vähän yllätys mutta lisätään tempoa seuraaville radoille niin se siitä ongelmasta. Panda on ihan super !!!!

Sunnuntaina sitten aikainen lähtö Jackien kanssa. Mimmi tuli myös mukaan. Hypättiin  ensin 100cm verkkana Haimihallissa. Jackien oli oikein hyvä, tasainen puhdas rata ja sijoitus 9 ja rusetti tuli. Hieno poni. Sen jälkeen jouduttiin odottelemaan muutama tunti Staffansbergin poniluokan alkua. Jackie onneksi seisoo kiltisti kopissa ja syö heiniä niin me päästiin vähän katsomaan miten muilla meni sillä aikaa omissa suorituksissaan. Sitten alkoi meidän ns pääluokka, verkka aika hektistä niinkuin aina. Jackie vähän stressaa siellä, kuitenkin verkka meni ihan ok ja radalle. Rata ei ollut  mitenkään kovin vaikea ja tuloksena tänään harmillinen yksi pudotus 6 esteellä eli 4 virhepistettä perusradalla. Mulle tuli ihan totaalinen näkövamma, paikka hävisi kokonaan ja en saanut ponia hyvään ponnistukseen ja tuloksena puomi jaloille. Plääh :-(
No muuten rata  oli hyvä ja mieli ihan hyvä alkukauden ekat kisat takana :-)  Tässä kuvia ja videot radoista.


Jackie 9 sija 100cmPandan ratapiirösJackie staffansberg ponisarja ratapiiros

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti