maanantai 10. maaliskuuta 2014

161. Maajoukkue valmennus maaliskuu.

Moi!
 Tässä tarinaa viimeviikonlopun maajoukkueleiristä ypäjällä. sinne matkattiin Jackien ja mamman kanssa. Perjantaina en mennyt kouluun koska lähtö Ypäjälle maajoukkuevalmennuksiin oli jo aamupäivällä. Leiri alkoi pe klo 14 hevosfysioterapeutin luenolla joka oli tosi mielenkiintoinen. Saatiin paljon tietoa hevosen fysiikasta ja siitä miten lihakset toimii jne.

Perjantai.

 jatkuu… luennon jälkeen rakennettiin sen päivän tehtävät:  puomirata missä oli 21 puomia, lyhyillä sivuilla ravipuomit 7 kpl ja pitkillä sivuillalaukkapuomit jotka oli toiset pitkillä väleillä ja toisella puolella oli sitten lyhyetvälit. Päivän teema askeleen lyhentäminen ja pidentäminen. Selvittiin ihan kivasti näistä tehtävistä jackie on hyvä puomeilla vaikka voi vähän kuumeta niistä.
Meidän ryhmä oli vasta klo 20-21:00 päivä oli pitkä ja tunnin jälkeen mentiinkin aika ripeästi nukkumaan että jaksetaan taas seuraavana päivänä olla reippaina. 
Lauantai.

 aamulla meillä oli kuntotestit, tehtiin vatsat ja reidet ja punnerrukset. Mulla ihan ok kunto eli meni ihan hyvin. Tunti alkoi  la klo16:30-17:30. Äiti oli aamulla kävelyttämässä jackieta.   Launatain Tunti meni ihan hyvin. Tehtiin jumppaa,. Toisella sivulla linja jossa  alussa 2 kavalettia inandout sitten 1 laukka  pysty 1 askel okseri ja 2 askelta pysty, pituushalkaisilla oli toinen linja jossa 3 ravipuomeilla sisään  sitten innenout 2x ristikkoa, askel pysty askel pysty 2 askelta ja isommpi okseri.  toisella pitkällä sivulla oli sitten maapuomit laukka väleillä joiden jälkeen ravipuomit. Linjat meni tosi hyvin. Jackie vähän kuumu mutta sitten lopuksi kun Satu antoi vinkkejä niin se rentoutui. Keskityttiin mukaan menemiseen ja käsiin tosi paljon. Sunnuntai.

Lauantai iltana oltiin kaikki rakentamassa flyinge GP rataa jota sitten su kaikki hyppäs niiku kisoissa oltaisiin oltu.. Meidän ryhmä alkoi 11-12:00. Kun päästiin maneesiin niin ekaks verkattiin ihan kun oltaisiin olltu kisoissa ja Satu auttoi. Sitten hypättiin kavalettia, pystyä ja okseria. Ja sitten radalle, radalla oli 15 hyppyä ja kolmoissarja ja normaali sarja ja pari linjaa, pitkävesimatto myös. Jackie oli tosi tosi rento, jopa vähän väsynyt. Rata meni ok vaikka muutamia puomeja tulikin alas, jackie ei ole niin paljon hypännyt 120 ratoja joten sen jalat ei oikein tiennyt kuinka korkeelle tässä oikein pitää ne nostaa.  Poni oli tosi reilu ja tsemppas radan läpi joka oli siis melko tekinen varmaan sen elämän vaikein rata. Satu oli tyytyväinen ja sanoi että Jackieta pitää rakentaa varovasti isommpiin ratoihin koska kokemusta ei vielä ponilla ole näin korkeista esteitä.  Jackien on ihan super poni!!!!


Kotiin tultiin iltapäivällä ja pestiin poni ja laitettiin omaan karsinaan. Tuntui olevan tyytyväinen kotiinpaluusta. Nyt se saa rentoilla alkuviikon ja kerätä voimia viikonlopun kisoihin jotka tass ypäjällä. Panda lähtee sinne myös.

Laitan videonpätkiä harjoituksista.                                       
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti