sunnuntai 15. marraskuuta 2015

280. Treeniä treeniä.


Moikka tänään oltiin pitkästä aikaa Sannan treenissä Hattelmalassa. Hyppäsin tottakai vain Davinalla koska Panda lepäilee vielä. Lähdettiin aikaisin aamulla, koska tunti alkoi 10:00. Samalla tunnilla oli Helmi, Roosa ja Vilma. 
Tehtiin aluksi vähäsen sileäntyöskentelyä, tehtiin mm tempon lisäyksiä. Sen jälkeen hypättiin kavaletteja ympäriämpäri miten sattuu, sen näkee videossa. Lopuksi hypättiin rataa. Ekaksi pientä ja sitten nostettiin vähäsen. Rata meni aluks ei niin hyvin kun lähetin turhan kaukaa pienillä esteillä ja sitä sitten höylättiin.  Sitten tehtiin se isompi rata joka meni tosi kivasti ja löysin uusia nappuloita Davinasta. Vaihdettiin myös heti alkutunnista jälleen uudet kuolaimet, semmoiset babypelhamit missä oli kaareva suuosa ja suuosa oli myös kovaa kumia.


Tässä on ne kuolaimet mutta pelhamin varsi oli siis poni pelhamin mittaset.
Panda pääsi tänään köpötelemään pellolle. Pandalla oli kyllä energiaa vaikka muille jakaa. Hyvä vaan! Ensiviikolla saa jo ravailla ja hömpötellä. Panda pitää vielä kaksi viikoa niin sanotusti lomaa,  liikuttelen Pandaa jokatoinen päivä kevyesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti