tiistai 13. toukokuuta 2014

175. PoniGrandPrix & Junioricup

 Moi!

Viikonloppuna oltiin Laaksolla Jackien kanssa lauantaina pomppaamassa eka 120 cm luokka poni GP. Laaksolle saavuttiin Jaska poni kyydissä. Jätettiin ponit hetkeksi autoon odottelmaan kun aikaa oli hyvin. Olisi pitänyt vaan tajuta että siellä oli se helsinki city run samaan aikaan ja Jackien mielstä juoksijat ja kannustajat oli sit ihan kamalia otuksia ja kun palattiiin kopille oli poni ihan vaahdossa kauhusta. No poni ulos ja kävelylle ei kyllä relannut missään vaiheessa.

Sanna oli onneksi myös laaksolla ja auttoi radan kävelyssä ja verkassa. Saatiin poni jännityksestä huolimatta toimimaan ja radalle. Rata oli ihan haasteellinen sarjoineen. Jackie tsemppasi radalla ja ainoat ongelmat tuli sarjoilla ja saatiin kaksi puomia alas eli 8 virhettä. Ihan super poni ja hypyt tuntui hyviltä.

Sunnuntaina oli sitten Pandan vuoro hypätä junnucupin eka osakilpailu 115cm. Panda oli verkassa ihan ok ehkä vähän jännittynyt hypyt sujui ja niin ne sujui myös radalla. Perusrata 0 virhettä uusinnassa otin vähän tempoa lisää ja jopa yritin kääntää pienemmillä teillä. Yksi okseri hipaisulla alas eli 4 virhettä uusinnassa ja 14 sija lähtöjä oli yli 40 joten lopputulos ihan hyvä :-)

Mentiin vielä 120cm ja siinä rata alkoi vaisusti ja en ratsastanut tarpeeksi laukkaa. Olikohan heppa väsynyt vai vaikuttiko kiima? Kuitenkin 1 alas ja 2 myös sitten vähän annoin vauhtia hepalle ja sehän siitä riemastui ja sanoi että tso tso ja sinkosi sinne ja tänne sillä seurauksella että piti peruuttaa ja tehdä voltti siitä sitten 4 virhettä lisää eli lopputulos 12 virhettä. Loppurata kyllä meni sitten ihan hyvin ja loppujen lopuksi taas hyvä mieli kaikilla. Panda on niin kiva ja reilu myös. Laitan Jackien GP radanvideon 120 huomenna! ja laitan myös Pia Pantsun tunneista enemmän huomenna.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti