sunnuntai 25. toukokuuta 2014

179. Helteinen kisaviikonloppu ypäjällä

KAMAT KASASSA KOHTI YPÄJÄÄ
Hei,

tämä viikonloppu on sitten hikoiltu ypäjällä Jackien kanssa. La ei niin aikainen lähtö kpska luokka ponicup alkoi basta ip. Luokka hypättiin metsäkentällä joka oli aika pehmeä. Jackie oli jo verkassa rento ehkä vähän tahmee mutta se taisi johtua pehmeästä pohjasta. Radalla poni heräsi ja hypyt tuntu hyviltä. kaikki esteet pysyi ylhäällä ja päästiin uusintaan lopputulos 0/0 ja sijoitus 4. Bra ponny!

Sunnuntaina lähtö olikin sitten aikainen ja Mimmi oli matkassa mukana. Luokkana Staffansbergin poniluokka 110cm joka hypättiin juhlakentällä. oli tosi kuuma ja verkkasin melko lyhyesti. Jackie teki hienon perusradan jossa paljon linjoja,  jatkettiin uusintaan jossa sitten tulikin yksi selkeä ratsastus virhe ja Jackie joutui hyppäämään yhden esteen melkein läpi, no siitä tuli 4 virhettä mutta poni ja mä koottiin itsemme hyvin ja mentiin loppu uusinta puhtaasti. Loppusijoitus tänään 7.

Omien suoritusten jälkeen katseltiin GP ratsukkoja ja nautittiin lämmöstä. Mamma ja Mimmi matkasivat kotiin Jackien kanssa.

Ensi viikolla ei kisoja Jackien kanssa, Panda lähtee Kynnariin harjoittelemaan harjoiyuskisoihin. Seuraavat isommat kisat sitte finnderby ypäjällä. Tässä kuvia viikonlopulta. Kiitos taas Mimmi hyvästä ponin hoidosta.

KAUNOKAINEN ODOTTAA VUOROAAN RADALLE

PONICUP 100CM NELJÄS SIJA 


KUN OMA SUORITUS TAKANA  VOI IHASTELLA GP RATSUKKOJA PAPAN KANSSA

JACKIE OTTAA RENNOSTI MYÖS SUORITUKSEN JÄLKEEN 

SUNNUNTAINA JUHLAKENTÄLLÄ PONI STAFFANSBERG, ODOTELLAAN LUOKAN ALKUA PEPSUN KANSSA

MIMMI HOITAA LAHJONNAT HERKKUJA RADAN JÄLKEEN 


KAMUJA

PÄIVÄ PULKASSA 110CM 0/4 LOPPUTULOS 7 SIJA 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti