tiistai 6. toukokuuta 2014

174. Kisat ja alkuviikko

Moi.
Koulussa on ollut vähän kiireitä, kokeita ja sellasta joita jäi väliin Drammenin matkan takia, siksi ollut vähän taukoa kirjoittamisessa. 

Nyt raportti viime viikonlopun kisoista Laaksolla. Oltiin molempien kanssa sunnuntaina hyppäämässä kansallinen 110cm. Molemmilla Jackiella ja Pandalla oli vauhtia jaloissa. Iso kenttä ja ekat ulkokisat joten vauhtia riitti. Jackie oli tasainen oma itsensä verkassa hyviä hyppyjä ja kontrolli ei pettänyt. Radalla hyvä laukka ja yksi virhe uusinnassa sarjaesteellä puomi alas. Tulos 0/4 ja eka ei sijoittunut. Ihan kiva. tulos ekat ulkokisat
 Pandalla olikin sitten taas jo verkassa paljon ihmeteltävää, lastenvaunuja ja lenkkeilijöitä kun suhasi verkan ympärillä ja niitä kun ei voinut yhtään ymmärtää…. Vähän sinkoilua ja pomppimista mutta hypyt sujui, radalla Panda oli kyllä vähän vahva ja tuntui että jarruja ei ole. Tulos 0/4 uusinnassa sarja jäi lyhyeksi ja saatiin yksi puomi alas. Jäi sellainen fiilis että haluaisin kokeilla vielä seuraavaa luokkaa ja jälkkärinä sinne sitten mentiin. Meidän eka 120cm. Aikaluokka, mutta nyt ei aikaa ratsastettu vaan hyvää rauhallista nolla suoritusta. No radan viimeinen este tuli sitten alas joten nejä virhepistettä. Kuitenkin super heppa ja hyvä rata jäi hyvä fiilis koko päivästä. Videot radoista on laitettu  Janina ja Ponit facebookkiin joten ne voi halutessa käydä sieltä katsomassa. Kuvia radoilta on tän postauksen lopussa. 

Alkuviikko on ollut molemmilla kevyttä tänään Mimmi tuli ja meni Jackien ja minä ratsastin Pandan. Mentiin kentällä ja molemmat oli ihan yes. Tässä kuvia tältä päivältä. Huomenna hierontaa ja to estetunnille kynnariin. Kisat sitten taas viikonloppuna laaksolla jonne molemmat lähtee. Jackiella 120 GP vuorossa ja Panda aloittaa junoircup urakan 115cm j ehkä 120cm. Näistä sitten raporttia tulossa. tässä kuvia tältä päivältä.1 kommentti: