maanantai 17. helmikuuta 2014

154. Hannan estetunti kotimaneesissa ja harjoituskisatLauantain tunti.
Oltiin Lauantaina Hannan estetunilla kotimaneesilla. Olin Pandan kanssa, seurana Iso Viivi ja Elvis. Treenattiin pikku esteillä ja lopuksi mentiin rata. Panda oli aika vikuri alussa mutta kun tehtiin ja jummpattiin niin alkoihan ne sujua. 
Kiitos Esii hyvistä kuvista!!

Sunnuntain kisat.
Sunnuntaina olitiin ekoissa harkkakisoissa Pandan kanssa. Hypättiin 90 ja 100cm luokat. Panda oli melkoisen jännittynyt ja piukea verkoissa. Selvittiin kuitenkin  ihan kivasti vaikka joissakin kohtaa tuntui että lennetään avaruuteen saakka. Hypyt hyviä vähän vahvan tuntuinen. Radat ok molemmat nollilla läpi joitakin rytmiongelmia oli linjoilla mutta koska ekat kisat ja paljon erikoiseteitä ja hulinaa oltiin oikein tyytyväisiä suorituksiin. Janica kuvasi esteillä mutta taisi jännittää niin että unohti zoomata kokonaan, joten heppa ja  minä ollaan pieniä pilkkuja joissa kaukana eli se niistä kuvista ;-)
Videokin on mamman käsialaa ja kovin on pientä sekin koska sillä ei sitten ole sen puhelimessa zoomia lainkaan….. pitäiskö tsatsata kuvaajiin ens kerralla??? Kiitos Mimmi hoitoavusta taas. 

No video kuitenkin tulossa nähtäväksi.

Tällä viikolla hiihtoloma joten ratsastelen päivisin ja la sitten kisat Lohjalla jonne Panda lähteen, Jackie saa odottaa ekaa starttia Ypäjälle jonne matkaamme sitten molempien kanssa. Ihana ilme...


Menossa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti