perjantai 14. helmikuuta 2014

153. Kuvia eilisestä maneesireissusta ja viikon kuulumiset

Hei, kuulumisia kuluneelta viikolta. Koulussa ollut koeviikko joten tallilla touhuttu tehokkaasti ei mitään ylimääräistä. Molemmat ratsut on liikutettu kuitenkin normaalisti joka päivä.  Jackien kanssa oltiin torstaina  estetunnilla Kynnarissa ja treenattiin kavaletti harjoituksia ja pientä rataa. Ihan kivasti meni Jackie oli melko rento ja rauhallinen ei mitään suurempia hössöttelyjä.

Panda hierottiin keskiviikkona joten sen hyppäri onkin sitten tänään. Jackie hierottiin myös maanataina ja paikat oli kunnossa. Molemmille määrättiin porkkanajumppaa jota tehdäänkin joka ilta.  Eilen oltiin porukalla maneesissa. matkassa mukana Jackie, Panda ja Elvis. Tukijoukkoina Viivi Essi ja Nova- koira. Alla kuvia eilisestä maneesireissusta.  Maneesireissun jälkeen otettiin vielä Poppis liikenteeseen kentälle ja tehtiin kaikkee kivaa.

Nyt lähdetään Poppiksen ja Essin ja Jackien kanssa maastoon. otettiin mukaan eväät keksiä, pusuja ja Kindermunia ja tietty kaakao termariin. Ajateltiin tehdä ns lepposavaellus ponien kanssa.

Tarinaa estetunnista ja maastoretkestä myöhemmin.

Valmiina lähtöön maneesille, tuo Nova on sitten kiinnostava kaveri sen hätä ainaskin….
Talvinenmaisema peltoreitillä maneesille
Vuoron odottelua, Essi,Viivi ja Nova
Hommat tehty


Villi Panda
Sirkusponi Poppis
Essi Poppis ja Viivi2 kommenttia:

 1. Kiva postaus :)
  Tee joku päivä myday kuvina tai videona? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, kiitos kommentista voisin tehdä myday videon tiistailta kun olemme menossa Sannan luo treeniin molempien hepojen kanssa.

   Poista