tiistai 18. helmikuuta 2014

156. Sanna Backlundin estetunnit

Moi!
Oltiin eilen pitkästä aikaa Sannan tunnilla Hattelmalassa. Meillä oli molemmat mukana Jackie ja Panda. Ekalla tunnilla oli Jackie. Alkuverkkassa tehtiin suoraa linjaa laukassa, poni ei saanut huojua minneekkään suuntaa vaan piti pysyä suorassa,  linjan päässä sitten raviin. Tämä oli alussa yllättävän vaikeaa suoruus oli aika ok mutta laukat vaihtui herkästi ja pientä huojumista puolelta toiselle molemmilla hevosilla. Tämän jälkeen aloitettiin hyppäämällä  jumppalinjaa kolmeella esteellä ja tässä suoruus myös tavoite no 1. Sitten hypättiin jo rataa 10 esteellä.  Rata oli melko haastava lyhyillä lähestymisillä linjoja joissa sai sujua varsinkin Jackien kanssa. Esteet oli myös ihan oikeita esteitä alussa reilu metri joita sitten nostetiin jo 120 korkeuteen. Pandalla taisi olla lankku jo ylikin…..

Pandalla tehtiin ihan samaa ja hyvin meni. Sen kanssa pitää löytää oikea rytmi ei liian lujaa mutta ei liian hitaasti, renotus tärkeää. Molemmat tuntui tosi kivoilta ja tehtävistä selvittiin hyvin. Oli kiva pompata isoja esteitä.  Panda ei ollenkaan säikkynyt tai tehnyt  mitään ylimääräistä. Jackie oli  tosi rento ja sain jopa ratsastaa sitä pohkeella kunnolla eteen esteille.

Olipas ihanaa taas käydä Sannan luona, toivottavasti päästään taas pian uudelleen. Tässä videopätkät molempien radoista.


Jackien tunnin jälkeen Sannalla odotellaan Pandaa
Panda tyytyväisenä kotona reissun jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti