lauantai 6. huhtikuuta 2013

Nautiskelua auringon paisteessa :)

Moi :)

Aivan ihana ja lämmin ilma! Ponit melkeinpä nukkuivat tarhassa ja nauttivat lämpimästä auringosta. Haimme Mimmin kanssa ponit sisälle puunattavaksi. Mamma juoksi kameran kanssa perässä, joten kuvia on luvassa.. Ponit harjattiin huolella rapsutuksia unohtamatta, vehkeet selkään ja menoksi. Päätettiin mennä kentälle, vaikka se ei ihan sula vielä olekaan. Mimmi Popsun selkään ja minä Jackyn.

Mimmi taivutteli ja lönkötteli Popsun kanssa, popsu oli kuulemma ihan SUPER!! Alussa Mimmi ihmetteli ja kysyi, miten Popsu tuntuu niin hyvälle. Vastasin, että olen ratsastanut sitä säännöllisesti viisi vuotta. Kyllä raskas työ palkitaan!! Poppis on paras. Huomenna olisi vielä tunti, jihaa.

Jacky pääsi tänään vähän helpommalla, mentiin ihan vaan rennosti ravissa. Kentällä kertyy tilsoja kavioihin, joten päätettiin ettei laukata ollenkaan. Jacky tuntui aluksi todella rennolta, mutta energiaa alkoi kertyä, kun Kara päätti riehaantua tarhassa. Se näytti ihan esiintyvältä sirkushevoselta, tuli meinaan semmosta temppua että!! Jackyn kanssa jäätiin sitten vain paistattelemaan päivää.:D Huomenna tunnille myös Jackilla.

Lopuksi vielä muutama kuva päivän meiningeistä.:)


Jacky ja Darco :)


Menossa talliin.


Puunausta a la Mimmi :D


Tätäkö laitetaan seuraavaksi???


Ready to go!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti