maanantai 31. elokuuta 2015

269. GP finaali.


Moikka Perjantaina käytiin sitten kääntymässä Laakson ratsastusstadionilla. Jouduttiin siis ajamaan kotiin takaisin kun pohja oli sateen takia niin huonossa kunnossa että kentällä ei pystynyt ratsastamaan. No siirettiin molempien hevosten startit lauantaille ja palasimme kotiin. Hyppäsin la molemmilla 125cm jossa oli melkein 100 starttia. Panda hyppäsi ekana. Panda oli verkassa ihan super hyvä, eikä tehnyt mitään tyhmyyksiä. Radalla Panda oli myös ihan liekeissä, harmillisesti yksi puomi alas pitkän veden jälkeen olevalle okserille.  Ponnistus jäi  hippasen liian kauas ja näin saatiin takapuomi alas. D hyppäsi sitten luokan lopussa. D oli verkassa ihan ok vähän herkkänä ja säikkyili,  sen kanssa pitää vielä löytää nappuloita ja rytmi ja tapa miten verkkaillaan. Radalla D oli tosi keskittynyt ja kivan tuntuinen. Yksi tyhmä oma puomi alas kun piti kuusi askelta työntää viiden väliin,  mutta olen tosi tosi tyytyväinen heppoihin :)

Sunnuntaina hyppäsin sitten taas Pandulilla aamulla avoimen 135cm luokan. Rata oli ihan kivan tekninen. Panda oli taas kunnollinnen verkassa ja radalla Panda taas syttyi ja oli tosi hyvä. Yks puomi alas joka tuli kylkimyyryn takia lähestyttyessä estettä. Olen ihan sika sika tyytyväinen Pandaan, hieno heppa. D hyppäsi sitten myöhemmin iltapäivällä kun Panda oli hypännyt aamulla. Tehtiin niin että aamulla tultiin äidin kanssa Pandulin kanssa Laaksolle ja kun olin hypännyt Pandan niin pappa toi D Laaksolle ja tehttiin vaihdot niin että pappa vei Pandan kotiin ja D jäi vielä hyppäämään oman luokanssa 125cm. Oltiin odotettu koko päivä Laaksolla ja kun oli juuri minun vuoroni startata niin tuomaristo perui koko kisat huonon kelin vuoksi... olisin niin halunnut hypätä D:n kanssa sen 125cm luokan, kun D oli niin hyvä verkassa.  
Ajateltiin että kun D sai hypätä vain yhden luokan viikonloppuna niin lähdettäis hyppämään Stal Forsten-Penttiin yksi luokka, saas nähä :)


kenttä la aamulla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti