maanantai 3. elokuuta 2015

262. Ypäjä SM.

Heippa! Perjantaina lähdettiin nokka kohti Ypäjää SM kilpailua. Perjantaina oli vet check mistä molemmat hepat meni hienosti läpi. perjantaina oli junnujen eka SM osakilpailu illalla klo 17:35. Kävelin radan Sannan kanssa. Lähdin Davinalla tokana luokassa joka oli 125cm AM5. Davina hyppäsi hyvin verkkassa paitsi että Davinalla oli tosi paljon energiaa. Rata oli tasainen, yksi tyhmä puomi alas sarjan A osalta, koska Davina jäi tosi pitkäksi ja veteläks. Panda lähti numerolla 20 eli ehdittiin hyvin vaihtaa hepoa ja tiettyjä varusteita. Pandan verkka oli tosi rauhallinen ja hyvä. Tälläkertaa ei mitään sinkoiluja. Tein pari pientä pystyhyppyä gramaaneilla jotta saisin sen ennen estettä suoraks ja että se ei rynnisi esteelle ja että se hyppäisi paremman pyöreän hypyn ja että vielä esteen jälkeen saisin sen hyvin läpi. Pystyhypyt ok ja sitten Sannan silmän alle okerihyppyjä tekemään. Panda oli vähän tahmea alkuradasta mutta loppua kohti laukka rullasi paremmin ja 0 rata tuli ja uusintaan. Uusintaan lähti alle 10 ratsukkoa/40. Uusinta oli kiva mutta aika pitkä. Panda teki tosi hyvän ja nopean uusinnan ja johtoon ;) mutta vikana lähti Roosa ja vei voiton! eli oltiin Pandan kanssa 2, Hieno Panduli :) 


Toisena SM päivänä kävin liikkuttamassa Pandan ja Davinan aamulla. Ravailin ja taivuttelin, en tehnyt mitään erikoista niiden kanssa. Toisena osakilpailupäivänä oli käänteinen lähtöjärjestys eilisestä lähtöjärjestyksestä eli lähdin Pandalla no:18 ja Davinalla tokavikana. Rata oli 130cm arv. A.2.0. Kävelin jälleen radan Sannan kanssa. Rata oli ihan ok. Sanna auttoi myös verkassa. Pandan verkka sujui ihan hyvin sai tehdä pienet herätysjuhlat alussa sillä hepalla taisi eilinen painaa jaloissa kun meno ei ollut niin riehakasta kuin yleensä. Panda oli radallakin aika väskä ja otti 3 puomia alas :( Davinan verkka oli sitten mielenkiintoinen! Davinalla oli ihan hirveesti enrgiaa ja teki ilopukkeja ja kaikkea sellaista erinlaista mitä en ikinä olis arvannutkaan, no mulla oli liian vahvat kannukset ja kolmipalakuolain oli vähän liian pehmeä. Kun selvittiin verkka läpi niin rata oli hyvä verkkaan verrattuna. Davina otti kaksi turhaa puomia, oon kummiski oikee tyytyväinen uuden hepan suoritukseen. Hypyt on valtavia ja hienja ja suurin ongelma melkein onkin pysyä pollen kyydissä :)


Kolmantena SM päivänä karsiutui 15 parasta finaaliin mihin Panda pääsi. Luokka oli jälleen illalla. Luokan arv. A1.A1 eli kaksi kierrosta, eka kierros 130cm ja toka 140cm. Verkka oli ihan hyvä siihen verratuna että Panduli oli hypännyt kahtena päivänä ihan tuhdit radat. tänään olisi siis eka 140cm rata ikinä meidän tehtävänä. Perusrata oli ihan ok ei mikään hirveen vaikea tekinisesti, kuitenkin kaksi sarjaa joista toine kolmois sarja ja tietysti pitkä vesi mukana radalla. Panduli tsemppas hyvin perusradan läpi. Panduli sai  9vp koska astui veteen mikä oli aika outoa mutta osui kummiskin ja otti pysty pysty sarjan A:n alas joka oli ihan turha puomi ja yksi aikavirhe. ratojen aikarajat olivat joka päivä melko tiukat.
Tokan kierroksen rata oli 9 hyppyä 140cm tasolla. Rata oli helppo mutta Sannan sanojen mukaan "ei mikään tekninen toinen kierros mutta hemmentin isoja esteitä että tytöt täällä kuuluu sitten laukata " Lähdin tokalle kieroksella hyvällä fiiliksellä ja Panduli hyppäsi hienon 0 radan :) oon ihan sika tyytyväinen koko viikonloppuun! Ens vuonna uudestaan kovemmilla odotuksilla ;)  Oheessa kuvia ja laitan videoita seuraavassa postauksessa.

SM 8 sija vuonna 2015 ! I'M SO HAPPY

aamu ridaus.

uudet verhot.


130cm

130cm

130cm

130cm

130cm. hui vesi :,)

130cm

130cm

130cm

140cm

140cm


karsinan siivous.

VIP

nokka kohti kotia.

125cm


125cm

125cm

125cm


125cm

uusinta 130cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti