keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

256. Davina HX


Heippa!

Muutama viikko sitten käytiin kokeilemassa Davinaa ja se oli tosi kiva ja se tuntui heti ihan omalta. Siitä alkoi armoton pohtiminen ja pähkäily. Sanna keksi yhden idean että saisin hypätä Davinalla savonlinnassa. Savonlinnassa hyppäsin ekana päivänä 110cm. Verkka oli tosi hyvä ja ratakin oli tasainen 0/0. Tokana päivänä hyppäsin 125cm arv. A2.0. Verkka oli hyvä mutta pohja oli todella raskas ratsastaa. Radalla Davina oli jälleen tosi tasainen ja yksi puomia alas joka oli minun keppi. Vikana päivänä Savonlinnassa en hypännyt ollenkaan mutta ratsastin sen aamulla rennosti eteen alas. Savonlinnan jälkeen todettiin että Davina lähtee eläinlääkärin tarkistukseen.  Ja me halutaan se.

Kaikki meni niin ok että voitiin ryhtyä kaupantekoon ja tässä sitä nyt ollaan mulla ja Pandalla on uusi kisakaveri Davina. Olen niin iloinen ja onnellinen. Nyt alkaa normi treenaukset ja tutustuminen toisiimme. Pitää katsoa mitä varusteita pitää hankkia. 

Davina haettiin siis eilen ja kaikki menin hyvin heppa on rauhallinen ja tosi kiltinoloinen kaveri. Nyt se on tarhassa tutustumassa uusiin ympyröihin. 


Tänään sovitellaan suitsia ja muita kamoja ja ratsastellaan kevyesti. Eilen oli Sanna treeni ja huomenna Saloon. Sannan treeni sujui ihan hyvin tehtiin aluksi siirtymisiä ja laukanvaihtoja, siirtymiset sujui tosi hyvin mutta laukanvaihdot ei sujunut aluksi mutta kun hinkattiin niitä niin lopuksi ne suju jotenkuten ;) Hypättiin pientä rataa eri suunnista ja se sujui hyvin. Davina teki aikas isoja hyppyjä etten melkein pysynyt kyydissä ;D

Kiitos kaikille jotka mahdollistivat tämän hienon hevosen saamisen Malmgård Sjundeå Janica & Basti, Famo & Fafa, Mamma & Pappa ja Sanna :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti