keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

252. Savonlinna ja vähän muuta.

Heippa! Torstaina lähdin Pesosten mukaan Savonlinnaan. Lähdettiin klo13:00 ja oltiin perillä noin 19:00. Purettiin rekka ja sen jälkeen Peppiina lähti ridamaan Sebbeä manesiin. Peppiina hyppäsi kaikkina päivinä iltapainotteisesti eli meillä oli paljon aikaa hengailla ja kattoa kisoja. En ole ikinä ennen käynyt Savonlinnassa! Kisapaikka oli kiva ja kenttä oli oikein kivan kokoinen. Verkka oli ihan ok, oli ehkä vähäsen raskas että siinä ei mitään isoo uskaltanut hypätä. 
<3
Mulle tuotiin mysteeri heppa paikan päälle millä hyppäsin perjantaina 110cm ja lauantaina 125cm. Perjantain 110cm 0/0 hyvä tasanen rata, lauantain 125cm yks mun puomi alas. Kun Sanna toi hepan niin autoin Sannaa ja Suskia vähäsen heppojen jaloittelussa ja Maxin vahtimisesta. Kotona äiti ja Mimmi hoitivat Pandan liikuttamisesta. Panda oli ollut mukava ja tasainen.  Vikana päivänä Peppiinalla oli startti myös illalla eli päästiin lähtemään vasta klo 20:00 kotimatkalle eli oltiin kotona joskus 0:00-1:00 joten jäin Pesosille vielä yhdeksi yöksi. Aamulla lähdin sitten kotiin. Ja matkaan lähti Jaska poni joka asustelee hetken meillä Lauran ratsastuksessa.
Tiistaina oli Iian koulutunti. Olin Viivin kanssa samalla tunnilla. Tehtiin paljon neliöuraa ja puomeja. Panda oli aluksi vähän vempula mutta kun teimme siirtymisiä niin Panda tasaantui.
 Jackiella saa myös nyt kävellä 2 kertaa päivässä  maastakäsin 5 min/kerta ja ensi tiistaina poni uuteen checkiin ja kuullaan miten toipuminen on lähtenyt käyntiin. 

Pandulin uus kamu Tilda
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti