perjantai 29. toukokuuta 2015

240. Treeni Ypäjän derbykentällä. aina ei suju niinkuin Strömsöössä.......


Moi!

Eilen oltiin Ypäjällä Pandan ja Jackien kanssa harjoittelemassa vesihautaa sekä muuten tutustumassa isoon ruohokenttään tulevia Finnderby koitoksia varten. Jackie hyppäsi hienosti esteet ja empi vähäsen normaalia vesimattoa jossa oli paljon vetää ja oli kyllä noraalia isompi. Siiryimme hetken hyppelyn ja harjoitteun jälkeen isolle haudalle ja tehtiin töitä siinä niin että pysäytin Jackien pari kertaa ennen hautaa jotta se saisi painetta esteelle. Jackie hyppäsi veden ekalla ja 5 kertaa sen jälkeenkin.  tämän jälkeen pidimme 5 min tauon  ja sen jälkeen Jackielle meni pupu housuun ja ei enään kävelyn jälkeen halunnut hypätä vettä ollenkaan, siitä jäi aika haikeat fiilikset. 
Panda oli todella vauhdikas ekaa kertaa niin isolla derbykentällä. Jouduttiin lainata Roosa Rajamäeltä vahvempaa kuolainta. Panda oli niin vahva että mulla on 4 rakkulaa kädessä ja ne ovat vasta kipeitä XD, Panda hyppäsi kaiken tosi hienosti ja vesihautakin hyppättiin suvereenisti. :)

Hyvä opettavainen treeni, aina kaikki ei ole niin helppoa miltä näyttää ja välillä pitää hyväksyä myös se ettei kaikki suju niinkuin Strömsöössä.
Kiitos Janica ja Sanna !!!

Sitten vain ensi viikon Finnderbyä odottelemaan jännää tiedossa. Nyt apteekista laastareita ostamaan noihin sormien rakkoihin hurjat ovat auts...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti