sunnuntai 17. toukokuuta 2015

238. Sunnuntai Helsinki pony event.


Moi
Tänään oltiin taas Laaksolla mutta tällä kertaa Pandan kanssa. Panda oli tänään ekaa kertaa tällä kaudella Laaksolla hyppäämässä. Hyppäsin Pandalla ekan 130cm radan. Luokka ei ollut niin sanotusti kisa koska oli 2 starttia minä ja Jenni. Panda hyppäsi tosi hienosti mutta lähetin Pandan trippelille liian kaukaa niin Panda otti takapuomin alas. Luokassa jaettiin kuitenkin palkinnot ja saatiin hieno palkintoloimi ja Jenni sai huovan. aikas kivasti järjestäjiltä. Kivat kisat nyt on hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin hyvin mielin.  Mua taidettiin hastatella ihan ehteenkin katsotaan näkyykö missään.

MENOSSA MUKANA SMART RIDERS JA MALMGÅRD SJUNDEÅ

KIITOS SMART RIDERS JA MALMGÅRD SJUNDEÅ 

Jackiella ratsastin sillen ihan normaalisti paitsi että hyppäsin vettä koska se ei sitä eilen hypännyt. Jackie hyppäsi sen ekalla keralla. Videota alhaalla: 

Verkka hyppyjä


Ratapiirustus 130cm

5 kommenttia:

 1. snyggt ridet. Och grattis än en gång. Var det inte så att ni hade bankett. Jag skall hoppa miniderby med Aischa och skulle behöva öva. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tack <3 ja vi har bankett, men man måste lite laga den bättre före ni kommer :)!

   Poista
 2. Onko toi panda poni?:) löysin blogis vast äskön niin en tiiä, mikä sen säkä on? Ja kuin vanha ite oot?:) hienoa meno teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Panda on heppä ja voit lukee tost yläpalkist Hyper Panda 😀 mää täytän 16 tänävuonna eli mun ponivuodet loppuu tän kauden jälkeen 😓

   Poista