perjantai 22. elokuuta 2014

195. Epuir Tuuri SM 2014.


Moi!

Kuvapostaus Tuurista. Ponien SM ja junnucupin vika osakilpailu, tapahtumarikas reissu, iloja ja suruja! Matka meni hyvin ja kesti noin 4h. Kisapaikka oli tosi kiva, hotelli oli hieno ja kaikki oli lähellä. SM eka osakilpailuluokka meni päin peppua ja tipuin, mutta hyppäsin kuitenkin seuraavan luokan heti perään avoin 115cm 0vp 2 sija. Pandalla menin saman luokan. Panda oli tosi kivan tunntuinen ja voitin koko luokan. 

Seuraavana päivänä hyppäsin Jackiella sen 120cm poni sm luokan (kilpailin luokkavoitosta) verkka oli ihan katastrofi en löytänyt rytmiä enkä mitään. Hetken mietin että en en starttaisi mutta starttasin kummiskin. Jackie oli radalla tosi hyvä, kaksi puomia tuli alas ja ne oli ihan mun omat puomit ja yhden voltin tein myös jotta saan hyvän lähestymisen esteelle joka tuli vähän nopeesti eteen. Hyvä poni! Pandalla hyppäsin sitten sen junnucupin vikan osakilpailun. Meni ihan sika hyvin se oli verkassa ehkä vähän spooki mutta radalla se kayttäytyi. Perusrata oli ihan sika hyvä mutta kun pääsin uusintaan niin en tajunnut että pääsin uusintaan ja tein turhan voltin ja siitä tuli 4 vp ja olin vähän hämillään siitä kaikesta niin sarjalle se lähti vähän kaukaa ja otti sarjan a osan alas, mutta ihan super rata muuten ja sijotuin 2:seksi. Hyvä heppa! 

Kolmas päivä. Jackie hyppäsi vaan sen 120+130cm sm luokan ja Panda ei hypännyt mitään. Luokka oli 2 kierrosta, eka kierros 120cm ja toka 130cm. Jackie hyppäsi ekan kierroksen 8vp. Tokalla kieroksella se ei ottanut yhen yhtäkään puomia alas, mutta vika este oli pitkävesi jonka se aina hyppää mutta tällä kertaa ei halunnut hypätä ;( en tiedä miksi? Muuten oli ihan sika hyvä rata ja tuntukin helpolta ja kivalta. Hieno poni :)
Lisää hyppykuvia tulee!

Nyt kohti Laakson finaaleja


Seurojaan edustavat nutturapäät!

Odotellaan sateen loppumista, niin pääsis ratsastaan.Vet check

Päästiin läpi ekasta Vet checkistäKävelyäPanda 115cm emsimmäinen sija paras heppa :)

Rennosti otetaan


Jackie 115cm toinen sija paras poni :)

Lettien laittoa
Radan kävelyä 120cm
Heitettiin Jenny vesihautaan :D onnea Jenny!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti