sunnuntai 31. elokuuta 2014

196. GP-finaalit Laakso 2014


Moi!
Tää vikonloppu on ollut tosi huikee. Perjantaina hyppäsin Poni GP finaalin. Pohja oli ihan sikahuono ja keli oli tosi huono, no mutta Jackie oli tosi  kiva vekassa mutta radalla tosi haluton. Hyppäs hyvin 1,2,3,4 ja 5 oli okseri pysty 2 askeleen sarja,  siihen a:lle se tokkäs en tiedä miksi, tulin uudestaan ja se hyppääsi ihan ok. Mutta seuraava este oli pitkävesi, no Jackie on sitä mieltä että hänen ei tarvitse hypätä sitä ja matka loppu siihen. Tulin tosi huonosti  sille vedellen kun pasmat oöi sekasin siitä sarjasta eli ei edes päästy kokeilemaan joskos se olisi sen nyt mennytkin. Tätä pitää nyt sit harjotella.

Lauantaina hyppäsin aamulla Jackien kanssa ponicupin finaalin. Rata ei ollut mitenkään niin haastava. Verkka oli hyvä ja radalla ehkä pari ekaa estettä vähän epävarmaa menoa, mutta jatkoi ja 0 rata tuli ja toiselle kierrokselle. Arv. AM5 niin pääsin uusintaan ekana ratsukkona, mun jälkeen pääsi vielä yksi uusintaan niin me uusittiin. Uusinta meni ihan ok, otin itse yhen puomin alas ja jackie otti kans yhen turhan puomin eli 8vp ihan ok tulos. Sitten meni Sofia joka oli toinen 0 rata niin uusintaan ja otti 3 alas eli voitin koko luokan. Hieno poni :) Luokkavoiton jälkeen palkittiin itse ponicupsarjan voittajat. Ja sehän oltiin me Jackien kanssa Super Poni <3 vaikeuksien kautta voittoon ;) 

Jackien kisojen jälkeen lähdettiin heti kotiin klo oli joku 10:00. Saavuttiin kotiin ja laitettiin kamat pois ja syötiin. Heti ruuan jälkeen otin Pandan sisälle, puunasin sen ja lähdettiin taas kohti laaksoa. Pandalla hyppäsin junioricupin finaalin. Arv. AM5. Pohja oli tosi hyvä verkassa ja kisakentällä. Panda oli ihan katastrofi verkassa, se vaan hyppi ja pomppi sivuun eteen taakse ja joka paikkaan luulin jo hetken että en voi olla olenkaan verkassa koska se oli jo niin vaarrallinen. Mutta Iia oli paikalla ja tuli auttamaan verkkaan ja saatiin Panda ruotuun ja se oli oikein kivan tuntuinen. Yhtäkkiä yksi suorittava heppa kaatui radalla ratsastajan päälle ja luokka myöhästyi noin 50min. Oli aika levotonta odotella kun oli jo verkannu ja saanu Pandan hyväks ni jouduin verkkaa vähäninku alusta. Aika kului ja oli mun vuoro. Panda oli vähän hereä radalla mutta tuntui aikas hyvältä yksi turha puomi tuli alas, vähän harmitti mutta hyvin se kummiskin meni. Olin 14 lopputuloksissa. 
En uskonu että sioijtun itse junnucupin loppukilpailussa mutta voitto räppsähti en olisi uskonut että voitan! Super Hyper Panda <3 

Jackiesta tulee hyppy kuvia vielä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti