maanantai 20. tammikuuta 2014

138. Maajoukkuevalmennus 17-19.1.2014

Moi!

no niin Ypäjä viikonloppu takana maajoukkueleirillä. Tässä muutamia kuvia ja videoita treeneistä ja tallielämästä. Valmennus alkoi perjantaina puomisulkeisilla. Tehtiin tunninverran melko haastavaa puomiharjoitusta jossa vaihdeltiin askeleenpituutta ja haluttiin että ponit tulevat takas ja venyvät pyydettäessä. Jackie toimi melko hyvin ja selvittiin hyvin tehtävästä. Satu korjasi istuntaa ja mun käsiä useasti eli selkä suorempaan ja kädet rennokx ja ohjan pituuden kanssa pitää olla tarkka ettei veny ohjat liian pitkiksi.
 Lauantaina ohjelmassa oli jumppaa ja eri linjoja. Jumppa oli viiden pystyn inandout josta ravissa edettiin pysty okseri linjalle. Mukaan tuli sitten kavaletteja sinne ja tänne eli tekemistä ja pohdittavaa riitti tehtävässä. Jackie keskittyi hyvin ja ylähuuli rutussa se eteni ja suoritti tehtävät hyvin.
Harjoitus teki niin hyvää sen hypyille että yhdessä okserissa se loikkasi niiiiiin ison ja pyöreän hypyn että en meinannut pysyä kyydissä :-) Hieno poni.
Sunnuntaina sitten radan vuoro ja se olikin melko haastava. Isoja esteitä vaativia linjoja ja kolmoissarja myös. Tarkoituksena oli että saan Jackien venymään väleissä normaaliin enkä yritä tunkea lisäaskeleita väleihin. Yhdessä neljän laukan välissä oli vähän haastetta ja sitä jouduttiin ottamaan uusiksi muutama kerta muuten isot esteet selvitettiin hyvin ja olinkin ihan tyytyväinen lopussa. Jackie osaa kyllä pompata eikä kapasiteetti heti lopu, tarvii vaan itse rohkaistua ratsastamaan vielä rohkeammin eteen kun on kysessä isot esteet.

Viikonloppu oli mukava, tosin pakkasta ehkä vähän liikaa. Odotetaan innolla maaliskuun leiriä ja treenejä.

Nyt viikonloppuna mennään sitten Pandan kanssa Nuuksioon aluevalmennukseen Hencan luo. Siitä sitten taas kommentit.

Tänään Jackie sai levätä ja käytiin käveylenkillä siis mamma kävi sen kanssa ja mulla oli Iian tunti Pandan kanssa. Panda oli ihan tosi hyvä. Ei temppuillut vaikka takana paiseen takia viikon sairasloma. Ihanaa kun pääsee taas sen kanssa myös hommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti