lauantai 4. tammikuuta 2014

129. Tuntikuulumisia

Hei,

laitan vähän tuntikuulumisia. Torstaina oltiin Hannan estetunnilla Kynnarissa molemmilla Panda ja Jackie. Jackie kanssa treenattiin sarjoja ja suhteutettuja. Jackie oli oikein hyvä tällä tunnilla ei liian menossa mutta sopivasti energiaa. Ei hermostunut ja sählännyt vaikka mentiin harjoituksia joissa paljon laukanvaihtoja. Sarjat ja suhteutetut sujui ja Hanna kehui ponin laukkaa.

Panda olikin sitten haasteellisempi oikeastaan melko vaikea pelkäsi ja säpsyi ja jouduttiin aikakauan ratsastamaan sitä rennoksi. Työ toi tuloksen ja heppa rauhoittui päästiin hyppäämään ja ihan kivasti se sitten loppujen lopuksi menikin. Sen kanssa vaan pitää olla pirun kärsivällinen ja pitkäpinnanen. Hienosti hyppäsi.

Jäin sitten yökyliin Peppiinan luo ja mamma hoiteli hevoset kotiin.

Perjantaina Jackie hierottiin ja sillä oli kevytpäivä ja Panda pääsi mamman kanssa maastoon ja oli kuulema käyttäytynyt oikein mallikkaasti.

Tänään meillä oli sitten Pandan kanssa taas Iian sileätunti kentällä. Muutama säpsy ja paljon parempi kuin to. Tehtiin paljon kiemurauria ja siirtymisiä ja neliöuraa. Ravissa sain sen rennoksi ja laukassa melkein :-) ihan kivasti meni. Saatiin tuntikaverilta kehuja että hyvältä näytti…..

Jackien joutui Iian käsittelyyn ja meni taas aikas hienosti. Vähän oli ollut alussa vasemmalle tönkkö mutta vertyi ja oli taas mukava pikkuponi jolla oli kiva ratsastaa….

Perjantaina ratsastin Peppiinan Pötkö ponin, oli hauska ja muistutti vähän Poppista. Hyppäsin pientä kavalettia ja innoissaan oli. Muutama kuva Pötköstä.

Maanantaina rataharjoitus Pandan kanssa Kynnarissa pistetään kisatunnelma päälle ja katsotaan kuinka käy siitä sitten raporttia.

Jaska Peppiina & Kapu Ida & Pöttkö Minä


Tänään tunille menossa.


Tuntikaveri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti