lauantai 23. marraskuuta 2013

108. Lauantai Hencca!

Morjens!
Tällä kertaa lastattiin 2 hepukkaa koppiin, Panda ja Jackie ja nokka kohti Nuuksioo. Poimittiin Mimmi taas kyytiin vakkari paikasata. Eka tunti oli Jackiella, Panda joutui jäädä odottelemaan koppiin. Panda ei oikein tykkännyt odotella,  se kuopi koko ajan, Mimmi joutui ottamaan Pandan vähän aikasemmin ulos.

Lauantain teemana oli rytmi, istunta ja katse.  Hencca oli tosi tarkka mun istuunasta tarkemmin yläkropasta ja siihen keskityttiin melkoisesti. Ei saa mennä lysyyn…. Katse kans jää välillä liian alas…..

Mentiin puomeja ilman jalustimia ravissa ja laukassa. Sen lisäksi ilman jalustimia inandout harjoitusta. Jackien selvityi ja minä ihan hyvin vaikka tällä kertaa olimme joutuneet hepparyhmään. Alussa vähän hekstistä ja ponin oli vähän vaikea keskittyä, mutta loppua kohden yhteinen sävel löytyi.

Panda oli tänään katsastettavana ja harjoitukset oli sen mukaiset. Panda oli oikein mukava ja reilu. Mahtava hevonen, ei hyppinyt ja pomppinut lainkaan. Tehtävistä selvittiin hyvin ja taisi Hencca pitää hevosesta kehuja tuli sen verran. Tosi mukavaa ja omistajat Janica ja Basti olivat yleisössä myös se vähän jänskatti mua. Sunnuntaina jatketaan ja tiedossa radan hyppäys. laitan tehtävät ja radat videolla illalla nähtäväksi. Treenien jälkeen haettiin vielä Nora heppa kotiin eli olipa taas pitkä päivä hevosten kanssa.

Toivotaan mukavaa treenipäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti