tiistai 12. marraskuuta 2013

103. Staffanberg ponicup Finaali

Moi!

Viivi tuli meille yöks edellisenä päivänä ja Mimmi tuli aamulla meille (tallille)  sitten  klo 6:15 nokka kohti Ypäjää. Matka meni oikein hyvin Jackie oli ihan normaalisti, kun päästiin perille meillä oli aikaa katsella vähäsen edellistä luokkaa. Mimmi ja äiti lähti laittamaan ponia ja me Viivin kanssa jäätiin vielä vähäksi aikaa luokkaa katselemaan. 

 Rata oli melko tekninen mutta ei mitenkään erityisen hankala. Verkka meni ihan hyvin, maneesi oli ihan täynnä poneja ja oli vähän ahdasta mutta kyllä me selvittiin, otettiin pari hyppyä ja sitten menoks opistohallille. 
Rata lähti alussa melko ok liikenteeseen Jackie ehkä vähän epätasapainossa kun mennä porskutettiin ristilaukassa muutama kaarre. Sarjalle asti ok sitten tuli selvä ratsastusvirhe hyppy suuntautui liikaa ylös ja väli jäi liian pitkäksi. Jackie yritti selvittää b osan mutta kun minä en ajoissa itse reakoinut asiaan rysähti poni eteeseen. Noh sitten vaan uusiksi sarjalle ja loppurata taas sujuikin ihan ok. 6 virhepistettä siis saatiin, ehkä vähän harmitti koska poni tuntui siltä että uusinnassa oltaisiin voitu jopa yrittää vähän kieputella pienempiä teitä mutta näin tällä kertaa.

Peppiina pesi koko porukan onnittelut hienosta voitosta.

Nyt alkaa sitten treenikausi ja ypäjällä maajoukkuekatsastukset joulukuun puolessavälissä.

Jotain jännää voi muutenkin tapahtua siitä tuonnempana…….Ei kommentteja:

Lähetä kommentti