maanantai 30. syyskuuta 2013

84. Ypäjä horse show

Moikkeli,

Oltiin siis retkellä  la-su ypäjällä. Matkassa mukana Jackie, mamma ja tietty mä ja matkattiin tällä kertaa Petun, Kikan ja Peppiinan mukana niiden isolla autolla. Yövyimme Jukka Rantasen pihassa Pesosten hienossa autossa ja ponit Jukan tallissa. Hyvä valinta ainakin Jackien mielestä koska tällä kertaa poni oli aikas rentona ja suostui jopa syömään hyvällä ruokahalulla. Yleensä kisareissuilla vähän on nirsoiltu.

Lauantaina oli iltastartti luokka alkoi vasta klo 18. Staffansbergin ponicupin 8 osakilpailu 110cm joka oli kansallinen luokka. Rata olikin ihan haastava. Paljon tehtäviä ja esteissä kaikkea kivaa katseltavaa. Verkka meni melko sähäkästi siellä oli melkoinen härdelli. Radalle päästiin ja hyvihän se meni. Hienosti perusrata ja uusinta nollilla ja 9 sija kovassa porukassa ei ole ollenkaan hassummin. Taidettiin saada pisteitäkin niin että halutessa voidaan oasallistua finaaliin joka on marraskuussa.

Sunnuntaina hypättiin haimihallissa 110 cm luokka joka meni myös ihan hyvin, tosin yksi puomi tuli alas joten uusintaan ei tällä kertaa menty. Rataan saa olla kuitenkin tyytyväinen, nyt rytmi ja fiilis oli ihan hyvä.

Muutama kuvakin tuli otettua tosin itse radasta ei ole. Rata lauantailta löytyy Ruutsalon kuvaamana youtubesta ja yritän saada sen tänne myös. Nyt otetaan vähän kevyemmin alkuviikko. Poppiksen kanssa varmaan to tunnille ja jackie saa mennä vasta ensi ma Sannan luo valmennukseen. Katsastukset myös tulossa eli säpinää riittää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti