perjantai 23. elokuuta 2013

78. Viikkokuulumisia

Heippa,

Tässä ponien viikkokuulumiset. Tällä viikolla ollaan puuhasteltu ns normijuttuja ponien kanssa. Mimmi kävi maanataina ja ratsasti molemmat. Jackie oli tällä kertaa parempi ratsastaa, koska Poppis oli vähän menopäällä. Tainnut  jäädä kaasu päälle sänkipeltoreissujen jälkeen.  Jackie oli oikein kiva, kuunteli ja ei ollut jännittynyt lainkaan.

Tiistaina piti olla Iian tunti mutta se peruuntui joten mentiin kentällä itse tehokkaasti ; )  Keskiviikkona molemmat läpiratsastus ja to Poppis tunnille Kynnariin. Hypättiin perusjuttuja, kavaletteja ja jumppalinjaa Hyvin meni, Poppis pomppas kiltisti kaikki. Jackie on vapaalla ja sai uudet kengät.

Perjantaina tunti Jackien kanssa kotona. Mentiin etujalkatreenijuttuja. Linjaa jossa oli puomi pysty puomi innarina ja puomi puomi okseri. Poni jotui tekemään töitä hypyissä ja jumpata. Hyvin selvittiin. Tämän lisäksi muutama linjaharjoitus.

Tänään jotain kivaa ponien kanssa ja pesen hännät. Illalla tyttöjenilta saunomista ja kasvohoitoja tiedossa ja huomenna tampereelle yhtä ponia ratsastamaan.

Laitan tamperekuulumiset myös tänne ja kuvia kans.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti