maanantai 12. elokuuta 2013

76. Lappeenranan kuulumisia

Moi!
Lapppeenrannassa oli kivaa.Lähdettiin sinne perjantaina Viivin ja Mimmin ja mamman kanssa. Ponit autoon ja kolmen tunnin matka kisapaikalle meni rattoisasti. Perjantaina verrkailin illalla ponit paikan päällä ja lauantaina sitten kisaamaan. Ekana päivänä meni ihan ok.
Jackien eka luokka oli 110cm, siinä tuli kaksi puomia alas, mä otin yhen puomin  ja  jackie otti yhen alas. Mutt se meni muuten kyl ihan hyvin. Jackien toinen luokka oli 115 AM5 ponicupin finaali.  Se oli jo melko vaikea rata kansallinen luokka kolmoissarjoineen. Läpi menttiin tosin verheitä eli puomeja tuli alas. Monet eivät päässeet maaliin saakka joten pitää olla tyytyväinen eka iso luokka läpi.

Popsulla oli lauantaina pikkuponicup finaali. Itse luokassa popsu tökkäsi sarjan tokalle koska väli jäi vähän pitkäksi ja sitä ei huvittanut venyä. (olisi kyllä voinut), muuten loppurata meni hyvin.  Mutta itse Lopputulos koko sarjakilpailussa:  Popsu oli pikkuponicup 3 paras ponny!!!!!.Sunnuntaina Sanna auttoi aamuluokan verkassa Jackien kanssa ja poni tuntu paremmalta. Oltiin Isolla A Areenalla tällä kertaa. Hyppäsin Jackiella 110cm Staffanbergponicup. Siinä tuli 8 vp  kuitenkin rata oli parempi kuin edellisenä päivänä joten syytä hymyyn oli vaikka puomit alas tulivatkin. Jackie ei sitten su muuta mennytkään. Poppis pomppasi 90cm ja 100cm luokat ja oli taas oma ihana itsensä vauhdikas kilpuri. Kaksi rusettia saatiin 3 sija ja 6 sija joten päivän saldo ihan kiva. Kotimatkalle päästiin hyvissä ajoin ja kotona olitiinkin jo ennen iltaa. Ilman Mimmin ja Viivin apua ei oltasi ponien kanssa näin hyvin pärjätty joten iso kiitos teille. Nyt ponit saavat olla vapalla muutaman päivän hieroja maanantaina ja sitten loppuviikosta taas hommiin. Seuraavat kisat taitavat olla loppukuusta. Nyt pitää vähän keskittyä myös kouluun kun kesäloma on loppu. Tosin aluemestaruudet ja Amateur tour finaali vielä edessä. Nyt sänkkärille ravailemaan ja uudet kuulumiset muutaman päivän päästä.  Videon metrinradasta laitan tulemaan huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti