keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Tallinn International horse show 2016


Viime vkiikonloppuna oli Tallinna International Horse Show Virossa, Saku Suurhallissa. Lähdettiin torstaina aikasin aamulla kohti Tallink Siljaa joka lähti satamasta klo 10:30.  Matkassa mukana olivat Tobima ja Jenni (Kammonen) ja Kati (Mallat). Perillä oltiin noin klo 12:00.  Hevoset matkustivat hyvin, Satamasta meni noin puoli tuntia itse kisapaikalle. Kisapaikalle saavuttua, purettiin kamat ja lähdettiin Jennin kanssa ratsastamaan, ennen vetcheckiä. Ratsastus sujui kivasti, Panda käyttäytyi hyvin, vaikka areena kuhisi muita ratsukoita. Ratsastuksen jälkeen noin klo 18:00 oli vetcheck. Vecheck sujui aika vauhdikkaasti... otettiin noin kaksi askelta ravia muut askeleet olivat laukkaa ja ihme pupuloikkia.... mutta päästiin läpi kumiskin kirkkaasti.

Perjantaina aamupivästä oli meidän luokka, CSIU25 1.30m Verkka oli todella pieni missä oli vaikea verkata, koska Pandahan on niin spooky,  mutta radalla Panda oli todella energinen, yksi keppi tuli , mutta olen todella tyytyväinen rataan.  Loppupäivä oltiin vanhassa kaupungissa kiertelemässä. ja käytiin syömässä Peppersack nimisessä ravintolassa Katin ja Jennin kanssa. 

Lauantaina meidän luokka oli taas aamupäivästä. Luokka oli  CSIU25 1.30m arvosteluna oli aika. Panda oli ihan liekeissä ja teki 0 radan ja oli nopein, eli voitto räpsähti! Hieno Panda. Suomelle tuli samassa luokassa kolmoisvoitto, Panda ykkönen, Jenni Tobimalla kolmas ja Anne Rebecalla toinen. Mieletön meininki ja vauhdikas palkintojenjako jossa Panda ei menannut pysyä nahoissaan. Loppupäivä oltiin hallilla katselemassa muiden suomalaisten suorituksia ja illalla jännä korkeushyppykilpailu.

Sunnuntaina eli vikana päivänä luokka oli ihan aamusta. CSIU25 1.35m. Rata oli tuhti mutta ihan kiva ratsastaa. Yksi keppi tuli perusradalta, minun takia, yksi pidäte liikaa yhdellä valkoisella okserilla mistä tuli sitten keppi.  aika oli nopea ja kun muillekin tuli paljon virheitä saimme kepistä huolimatta sijoituksen. Olen tosi tosi tyytyväinen Pandaan ja koko tiimiin. Tosi kiva vklp!
Kotimatkalla oli hirveä myrsky merellä ja laivamatka oli aivan järkyttävää, mutta selvittiin siitä ja sitten ajettiin satamasta noin 1 h kotiin! Hepat pääsivät suht koht aikasin nukkumaan omaan karsinaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti