tiistai 2. elokuuta 2016

Sea Horse Week 2016

moikka!
viime vklp hengailtiin Hangossa. Kisat alkoivat jo keskiviikona mutta meidän osalta kisat alkoivat perjantaina. Lähdettiin perjantai aamuna Pandan kanssa kohti hankoa. Hankoon tultua purettiin kamat ja laitettiin Panda jabaan odottamaan starttia. Starttasin 1.20m luokassa numerolla 136 eli tokavikana. Panda oli verkassa virkeä ja radalla myös oli ihan inskinä ja sijoittui 3 sijalle. Pandan radan jälkeen nautittiin ihanasta säästä ja hyvästä seurasta. 
Lauantaina oli sitten junnu gran prixin vuoro. Lähdin luokan alussa. Rata oli aika kiva ja sujuva, siinä oli kivasti tekemistä, korkeus oli 1.35m. Panda oli verkassa jälleen hyvin energinen. Radalla Panda oli myös todella energinen mutta kummiskin rento eikä juossut päin esteitä. Yksi keppi kolmoisarjan b osalla mikä oli kyllä turha mutta tulos riitti toiseen sijaan.
Sunnuntaina aamulla oli todella huono keli, satoi ja satoi ja oltiin varmoja siitä että kenttä ei kestäsi. Aamun luokat siirettiin GP jälkeen ja jäätiin sitten odottelemaan ja katsomaan GP luokkaa. Kun sade loppui kenttä oli todella tiivis ja aika ok. Lähdin omassa luokassa ekana 1.35m. Panda tuntui parhaimmalta siinä radalla, sai yhden kepin joka oli mun vika mutta oon todella tyytyväinen vklp saldoon :)

kuvat ottanut mamma, tarja, heidilammi ja jessicarevantti

kiitos malmgårdsjundeå ja ruukin kengitys
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti