sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Salo horse show


Hejissan!
Eilen oltiin Salo Horse Show'ssa hyppäämässä 1.30m ja nuorten/U25 GP 1.40m. Ekaksi meidän piti hypätä perjantaina niin sanottu verkkaluokka 1.30m mutta sateen vuoksi kisat peruttiin siltä päivältä  ja niin jouduttiin siirtämään verkkaluokkan hyppääminen lauantaille. 
1.30m meni ihan super hyvin. Pandalla oli kauheesti energiaa ja se hyppäsi hyvin. Panda hyppäsi  toisellesijalle luokassa. Hieman tuli melkein kiire kun vetcheck oli samaan aikaan klo 14:00 kun 1.30m luokka, mutta kun olin hypännyt  mentiin suorilla vetcheckiin mikä oli aikas vauhdikas koska Panda oli melko kierroksilla radan jälkeen. 
1.40m GP rata oli aika tuhtia ja isoa mitä sen pitääkin olla. Panda tunntui jo verkassa hieman väsyneeltä. Radalla Panda hyppäsi hyvin 6 esteelle asti jonka jälkeen Panda sai 7 esteen puomin alas ja eikä enään sen jälkeen halunnut hypätä muuriestettä pois päin verkasta eli tuloksenä hyl. Muuten Panda hyppäsi hyvin siihen asti. Luulen että 2 luokkaa on Pandalle liikaa näillä korkeuksilla... Mutta olen tyytyväinen vklp ja nokka kohti Hangon Sea Horse weekiä.

Kiitos Malmgård Sjundeå! 2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mullakin on kuvia susta ja Pandasta 130 luokasta mutta en ole vielä ehtinyt niitä lähettää. Mutta voin sitten kun ehdin niin lähettää niitä jos haluat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ois tosi kiva jos pystyt lähetään niitä kuvia :)

      Poista