lauantai 18. kesäkuuta 2016

Aino nuorten GP & Ypäjä nuorten GP
Aino Lähitapiola Future Challenge 1 osakilpailu

Ensimmäinen nuorten GP osakilpailu oli Aino ratsastuskeskuksessa. Ensimmäinen osakilpailu kilpailtiin korkeudella 135 cm. Vetcheck oli 2 h ennen luokan alkua. Panda ja Davina juoksivat molemmat oikein kiltisti. Vetcheckin jälkeen pitikin jo laittaa Davina kuntoon koska lähdin ekana luokassa. Tein melken kaikki hypyt ennen radankävelyä. Randankävelyn jälkeen hyppäsin ainoastaan vikan pystyhypyn.
Rata oli aika kivanoloinen, sujuva ja korkeuskin ei tuntunut kauhean isolta. Lähdin siis ekana radalle ja D oli yllättävän virkeä vaikka Ainon nuorten GP oli heti seuraavana vklpna Drammenin jälkeen. Davina hyppäsi nolla radan ja uusintaan (arv. AM5) Davina heitettiin äidille ja pappa toi Pandan. Pandan kanssa lähdin aika loppupäässä. Panda hyppäsi todella hyvin mutta tulin itse liian soitellen sotaa kolmois sarjalle niin siitä kostautui kaksi keppiä, minua se ei haittaa koska Panda tuntui niin hyvältä muuten. 
Pandan radan jälkeen katsoin Jullen ja Rajiksen kanssa uusinta esteet. Uusinta oli kiva koska siinä pääsi ratsastamaan aikaa oikein todella. Lähdin taas tottakai ekana Davinan kanssa uusintaan. Davina hyppäsi taas hyvin mutta sarjan välissä kompastui koska kenkä irtosi ja otti yhden kepin siinä rytäkässä mutta hyppäsi hienosti radan loppuu ilman toista etukenkää. 
Davina sijoittui lopulta 3 ja sai siinä varmistettua GP finaaleista paikan volkswagen autokilpailuun. 

https://www.youtube.com/watch?v=SKA8cxWxz4AYpäjä Lähitapiola Future Challenge 2 osakilpailu

Ypäjällä järjestettiin 2 osakilpailu nuorten GP:ssä. Korkeus pysyi edelleen samana 135cm. Ypäjän kisa oli katsastuskisa junnujen PM kilpailuihin. Rata käveltiin Sannan kanssa mutta Sanna ei pääsyt auttamaan verkkaan koska sen piti nähdä kaikkien radat katsomosta käsin. Verkka sujui hyvin ja lähdin Pandalla jossain aika alkupäässä. Tulos oli 10vp yhdellä kielolla ja yhdellä kepillä. Keppi tuli koska usvatin liikaa vikalle missä olisi yksi tai kaksi pidätettä ollut hyvä ja myös  kielto tuli portista poispäin mennessään pystylle jota Panda ei halunnut hypätä vaan  halusi mennä pois areenalta! Rata oli muuten ihan hyvä. 
Davinalla lähdin 3 vikana Davinan rata oli tuloksellisesti huono mutta itse rata oli hyvä 3 keppiä kaksi kolmois sarjalta ja vika pysty. 
Ypäjän kisat oli muuten kivat mutta olisi ollut kivampaa ja reilumpaa jos Sanna olisi ehtinyt autaa oppilaitaan verkassa niinkuin aina.  Kaikilla muillakin oli valmentajat verkassa. Tosin pitäähän meidän myös oppia itsenäiseen veryttellyyn koska eihän Sanna aina voi olla paikalla. 

https://www.youtube.com/watch?v=hWgre8nG9_Q


Tampere Summer Challenge LähiTapiola Future Cahllenge 3 osakilpailu

Kisa jäi meiltä väliin huonojen säiden takia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti