maanantai 7. maaliskuuta 2016

Horse Fair Helsinki

Moikka! Torstai iltana lähdettiin yksi heppa autossa kohti Helsinki Horse Fairia. Ainoastaan D pääsi mukaan tällä kertaa, P jäi kotiin chillailemaan Mimmin kanssa. 
Torstaina  saavuttiin iltapäivällä areenalle, purettiin auto ja laitettiin heppa karsinaan huilailemaan ennen kun menin ratsastamaan areenalle.  Areenan auettua ratsastin Davinan kevyesti eteen alas. D oli aluksi todella jännittynyt, joten käytin gramaaneja aluksi. D onneksi rentoutui nopeasti ja otettiin lopuksi gramaanit pois. Ratsastuksen jälkeen kello oli jo miljoona ja annettiin iltaruuat pohdittiin tarvitseeko heppa loimen koska hallilla oli melkoisen kuuma. Laitettiin kuiten ohut loimi Davinalle yötoivotukset ja mentiin autoon nukkumaan.

Perjantai aamuna äiti käväisi ruokkimassa D:n 7:00 aikoihin (silloin vasta ovet avautui) noin 1h ruokinnanjälkeen kävelytettiin heppaa noin  puolesta tunnista tuntiin niin kauan kun vain sai. Itse tallissa oli todella kuuma ainaskin +17 , D oli ilman loimea päivät ja yöksi tosiaan laitettiin vain kevyt loimi. Onneksi joku keksi kysyä voisiko yhtä isoa ovea avata aina välillä että hevoset saisivat raitista ilmaa edes vähäsen. Vahtimestari olikin reipas ja availi viikonlopun aikana ovea säännöllisin ajoin.
Minun luokkani alkoi perjantaina vasta 16:30 elikkä oli koko päivä aikaa. Taluteltiin heppaa ja puunailtiin kamoja kisakuntoon. 
Rata perjantaina oli kiva, sujuva ja hevosystävällinen. D oli jännittynyt verkassa. Verkka-alue oli todella pieni, sen takia taisi D vähäsen jännittää. D hyppäsi ihan hyvin verkassa. Radalla se jälleen skarppasi ja hyppäsi 0/0 radan 125cm. Olitiin 13 ja 12 sijoittua hävittiin viroilaiselle yksi sadasosasekuntti ja rusetti jäi saamatta perjantaina.
Perjantai yöllä pappa tuli Englannista kotiin. Pappa oli työmatkalla tekemässä Scott Brash:ille uutta tallia.

Lauantaina aloitettiin taas niin että äiti käväisi aamulla ruokkimassa ja minä kävelyttämässä. Lauantaina minun luokka alkoi vähäisen aikaisemmin mitä perjantaina elikkä 14:30. Radan arvostelu oli A.2.0. Rata oli  taas ihan kiva mutta tekemistä oli. D hyppäsi hienon 0 radan ja 7 sija 130cm.

Sunnuntaina oli taas samat aamurutiinit. Luokka alkoi 14:00. Luokan arvostelu oli sama kuin perjantaina eli perusrata sekä uusinta. D oli huomattamasti rauhallisempi verkassa mitä aikasempina päivinä, mutta teki kuitenkin teräviä hyviä hyppyjä. Sanna huomasi että emme käytä ollenkaan suojia takajaloissa ja käski laittamaan nappisuojat taakse, no eihän meillä ollut mukanu niin onneksi Eekuulla ja Suskilla oli mukana niin saatiin sitten lainata niitä. D hyppäsi todella hyvin ja oli  0vp hyvällä ajalla viides. Luokan korkeus oli myös su  130cm. 
Ei ois viikonloppu oikein voinut tästä parantua. 3 starttia ja 3 nollarataa. So proud Davina oli taitava <3

Kotiin viemisinä hepat saivat uudet hienot nimilaatat ja tallille ostettiin uusi punainen  Safty System este jossa lankku ja vesimattopyörylät. Pääsee poni treenamaan ja Elvis myös.

Pandalla on rento viikonloppu. Mimmi oli käynyt pellolla ridailemassa. Panda oli käyttäytynyt oikein hyvin :) 

Muutamia kuvia viikonlopusta. 


Video, jonka Janina Kvarnström (@teamkvarnstrom) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti