lauantai 27. kesäkuuta 2015

247. Salo Horse Show

Torstai
Torstaina hyppäsin Pandulin kanssa avoimen 120cm 367.1. Mun luokka alkoi vasta klo 19:45 ja lähdin 24:nä. Verkkasin aluks maneesissa ja pandulilla oli ihan sikana energiaa ja pomppi ja hyppi kun kani ympäri maneesia, no otin avuks gramaanit ni alkohan se sitten kulkemaan ;) sen jälkeen kun olin verkannu maneesissa lähdin ulos verkkaamaan kentän viereen. Panda teki hyviä teräviä hyppyjä eikä oikein halunnut pysyä käsissä. Radalla Panda hyppäs oikein hyvin, mutta meni aika paljon kylkimyyryä kaarteissa. Uusinnassa tuli vika alas ku mulla ei ollut jalustimia kolmella vikalla esteellä ni en voipi olla ett se jotenki herpaantu siitä tai jotain ni se tiputti puomin. Muuten oli oikein ok rata!

Perjantai
Perjantaina hyppäsin taas avoimen 120cm 367.1. Luokka 4b alkoi 14:00. Menin taas verkkaamaan maneesiin ja Panda oli paljon tasasempi ja parempi kun torstaina. Ulkona verkassa Panda käyttäytyi ihan ok. Kun lähdin radalle  Panda ei halunnut mennä radalle ja siinä meni vähän aikaa, lopulta pääsin radalle ja Panda ei mennyt yhtä paljon kylkimyyryä kun eilen. Taas yks puomi uusinnassa, se oli mun vika kun en oikein tukenut jalalla loppuun asti kaarevalla suhteutettu linjalla okserilta sarjalle. Sarjan eka pysty alas . 

Lauantai
Launtaina hyppäsin avoimen 130cm 367.1. Luokka alkoi 14:00. Siinä oli 77 starttia. Eilen en verkannut maaneesissa ollenkaan vaan menin suoraan verkkaamaan ulos. Panda oli tosi rauhallinen verkassa ja teki hyvin töitä. Radalla Panda oli tosi hyvä ja video on alhaalla.  Hypättiin myös pitkä vesieste hienosti. se oli vaihtoehtoesteenä perusradalla. Mahtavaa päästä harjoittelemaan myös sitä kisatilanteessa. Taas yks puomi uusinnassa mutta ei se mittään, oon tosi tyytyväinen :D

Sori ääniefektit :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti