tiistai 3. maaliskuuta 2015

217. Ypäjä Artic Show 2015

PUUNAUSTA
SATULAVYÖ ONKO HYVÄ.... ONKO HYVÄ.... ONKO HYVÄ..........

MOIKKELIS 

 No niin kisakausi on sitten korkattu. Matkattiin ypäjälle Mimmin ja Mamman kanssa mukana Jackie ja Panda. Lauantaina Jackie aloitti urakan hyppäämällä Haimihallissa verkkaluokkana 100cm koska olihan nämä ekat kisat taas talvitauon jälkeen. Jackie oli normi omaitsensä ja teki tasaisen puhtaan suorituksen ja sai clear round rusetin. Panda yllätti olemalla ns normaali hevonen verkassa, se tarkoittaa sitä että se ei hyppinyt ja sinkoillut lainkaan vaan mennä pöksötti mukavasti koko verkan ajan ja hyppäsimme 110cm luokan puhtaasti ja uusinnassa kurvailtiin niinkin lujaa että olimme luokassa neljänsiä.  Tämän jälkeen Pandalla oli vielä 120cm luokka Opistohallissa ja siellä myös meni ihan kivasti, yksi puomi saatiin alas muuten rata ja heppa hyviä. Sanna auttoi veryttelyssä ja siitä oli kyllä huomattava apu. Päivän päätteeksi saimme Smart Ridersin sponsoripaketin jossa olikin oikein kivoja juttuja. Pari laadukasta huopaa ja mukavat edustushupparit, näiden lisäksi sain odottamani Cavalleria Toscana iiiiihanan uuden kisapaidan. Laitan näistä SmartRidersin tavaroista ihan oman postauksen ja kuvat myöhemmin.                           

Yövyimme Mimmin ja Mamman kanssa Kanerva solussa ja sunnuntai aamuna kerrankin ei ollut niin kiire koska  eka luokka Jackiella oli puolenpäivän aikaan Staffanbergin ponicup 110cm. Verkasssa poni oli jonkin verran jännittynyt, mutta radalla toimi ihan hyvin ja ei virheitä ja neljäs sija. Pandalla oli sitten vuoro vasta ip joten saatiin rauhassa katsoa 140cm luokka ja muutama muu. Odottelun jälkeen Panda oli vähän eilistä hereempi ja aiheutti mammalle harmaita hiuksia ennen verryttelyä, kuitenkin ypäjähalliin päästyä Panda oli taas yllättävän tasainen ja Sannan avustuksella verkka sujui hyvin. Radalla Panda tuntui tasaiselta ja eteni hyvin kuitenkin ei tarpeeksi sillä saimme kuin saimmekin yhden aikairheen eli ei uusintaa sinä päivänä. 115cm junnuluokasta ei rusettia tälläkertaa. Onnittelut Axalle joka pamautti toiselle sijalle Chappen kanssa!!! 
Tällä reissulla Panda sai myös jouluna tilatun  MalmGård edustusloimen italiasta, hieno on ja brodeeraukset onnistuneet kiitos kiitos kiitos nyt kelpaa kisapaikalla.                                    

Kiitos taas kerran kaikille Mimmi, Mamma, Sanna ja tietysti Janica ja Basti MalmGård jotka teitte viikonlopunkisasta mahdollisen. Kiitos myös SmartRiders edustusratsastaja paikasta tiimissänne.

Video radoista tulee huomenna.  

UUSI KISAPAITA JA STAFFANSBERGIN RUSETTIPANDAN UUSI LOIMIPANDA HAIMISSA
       

POLETTEJA PONILLE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti