maanantai 28. heinäkuuta 2014

191. Sea Horse Week 2014Moi!
Kuvia ja juttuja Hangon kisapäiviltä jossa oltiin tänävuonna to-la ja vain Pandan kanssa. Pääluokkana juniorcup 120cm.

Tortaina mulla alkoi eka  luokka vasta viideltä niin ei ollut aikainen lähtö kotoa. Lähdettiin kohti Hankoa klo 12:00, perillä oltiin 13:30. Purettiin kamat, etsittiin Pandan karsina ja sitten vaan tavaroita roudaamaan. Tavarat saatiin helposti paikolleen ja kello olikin jo niin paljon että piti ryhtyä miettimään rataa ja heppaa kuntoon. Mimmi ei ollut vielä torsataina mukana joten mamma ja pappa auttoivat Pandan kanssa. Rata oli 110cm ja se ei ollut niin tehninen kun käveltiin se läpi Hanna kanssa, pari linjaa ja siinä se. Verkassa Panda oli yllättävän rauhallinen onneksi Hanna oli mukana niin ei mamman tarvinnut hermoilla verkassa, olisin luulut että se olisi ollut enemmän paniikissa muista hepoista mutta tänä vuonna verkka oli isompi kun aemmin onneksi! Hanna auttoi verkassa. Kiitos Hanna. Radalla Panda oli ihan normaali, uudet kuolaimet toimi hyvin. Luokka oli avoin kaikille arv A:2:0 eli aika luokka. Panda sijoittui 4 sijalle ja lähtöjä oli hirveesti niin paljon että luokka jaettiin, hieno heppa.

Perjantaina luokka oli heti aamusta 110cm. Panda otti ehkä vähän verkasta kieppejä mutta radalla se oli ihan normi Panduli. Arv oli 367.1 eli uusnta perään. Uskallsin vähän kokeilla lyhyemiä teitäkin tosn Panda jää vielä niissä vähän pohkeen taakse ja paikoilleen eli aikaa menee niihin kuitenkin Panda meni niin hienosti niin sijoituttiin 5:ksi ja startteja taas ihna sikana luokka jettiin. Hieno Panduli.

Lauantaina luokka oli taas ihan aamusta 120cm junnucup. Panda kuntoon ja menoks lähdin vikana luokassa. Luokkassa oli hassu arv ekas perusrata ja jos perusrata puhdas niin uusinta taitoarv! no Panduli meni niin nätisti että sijoituttiin 5:ksi. Paras heppa <3

Kuvia tässä ja laitan videot eri postaukseen. Lisää tulee myös hyppykuvia kun saa niitä kamerasta Tarjalta.
110cm torstai110cm perjantai120 cm junnucup


Letitystä

Pandan uusi parianin riimu ja rimunnaruJanican ja Bastin veneellä


Makaronitehtaassa syömässä


Meidän paparazzi


Uudet housut


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti